kawas11 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 W srode oddaje felgi do odnowienia nie sa idealnie. Prz okazji pomyslalem czy moze nie zmienic koloru na inny? Prz okazji wymiany kol z zimowych na letnie przekeloruje tez zaciski. Na zdjeciu moze nie widac bo z tego co pamietam umylem wtedy felgi a te gorsze sa po drugiej stronie xD Jakies ciekawe propozycje co do koloru felg + zaciskow? Zapomnialem dodac, rozmiar 17. Innych poki co nie zamierzam kupowac ze wzgledu na inne priorytety
Karasik2 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 mam podobny kolor mam zaciski zrobione na czarny połysk ale giną w aucie i ich nie widać natomiast przed latem tez chodzi mi po głowie odnowienie felg 18" na kolor grafitowy lub ciemniejszy silver
Fido Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kolor felg taki jak jest, zaciski czarne, ew.srebrne w kolorze felg.
Karasik2 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 No dokładnie foliatec za mną chodził kolor deep Violet
kawas11 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Chyba rzeczywiscie najlepiej zostac przy standardowym kolorze ze srebrnymi zaciskami
Rekomendowane odpowiedzi