l_getler Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 wiem, że temat się pojawiał :frown: . ale szlag mnie trafia jak coś posiadam lecz nie mogę z tego korzystać . jest to mała navi między zegarami, sterowanie jest obok ręcznego, "skrzyneczka" na cd w bagażniku po lewej stronie-avant. posiadam oryginalną płytkę lecz na niemcownieee czy jest szansa korzystać z tego w Polsce? będę wdzięczny za wszelką pomoc. pozdrawiam
ono Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Wpadnij na spota w wawce to sprawdzimy bo map troche mamy To chyba zwykły DX więc nie ma problemu.
Piotr Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 No wlasnie, jesli to DX, to nie powinno byc problemu (choc pokrycie Polski na mapach nie jest zbyt duze) ale jesli czytnik nie czyta DX, to nie ma map na Polske.
l_getler Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Opublikowano 11 Marca 2007 dzięki, podjadę na spota do wawy, to zobaczymy czy zacznie wreszcie działać... dam znać, czy działa, jak już ono się za to zabierze. pozdrawiam
geri74 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 mam to samo na 99% nie jest to dx więc nie zadziała. wymienić samego czytnika na czytający dx też sie nie da - zupełnie inne kabelki i podłączenia
l_getler Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Opublikowano 12 Marca 2007 Dzięki, za pozbawienie marzeń , trudno widocznie trzeba będzie jeszcze cierpliwie czekać ale ileeeeee...
krzyniek Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 podłącze sie, panowie ile kosztuje mapa na polskę do audi (a4 b7) taka żeby działa i skąd można ją wziąć??? jeśli ktoś ma chętnie kupie.
Gała Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Sorki ze po takim czasie, ale musze sie wtracic. Sprawdz, czy twoj czytnik ma na boku ma napis " navigation 3". Jezeli jest trojka to mozna to zamienic na czytnik "navigation4" - czyli dx. Tak wlasnie bylo w moim aucie. Jesli macz na czytniku "navigation2" - to masz pecha. Pozdrawiam
maudia4 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 witam ja za bardzo nie wiem jaki mam czytnik ale jak kupilem fure to dostalem 1 oryginalna mape na niemcy i kopie na polske ktora dziala jak zloto ( koles nawet powiedzial ze to najnowsza ) dodam tylko ze wyswietlacz mam kolorowy ale to chyba kwestia modelu , pozatym mozna zmienic jezyk na zngielski a to juz przyjemniej brzmidla ucha !!!!!!!!!
arekopl Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Witam wszystkich. Równi9eż dołączę się do tematu i chciałbym zapytać l_getler czy jednak udało mu się z tą navigacją i czy ma mapę polski bo chętnie odkupiłbym "oryginał" [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 03-05-2007, 11:15 ] dział Newbie proszę !
Mad_MAX Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Jesli ma czytnik ktory nie czyta map polski to znaczy ze nie jest to wersja dx i jedyne co moze zrobic to zakupic czytnik ktory czyta mapy polski.
l_getler Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 przeprasza, ze sie nie odzywałem ale, byłem na upragnionym urlopie. dzien przed wyjazdem padł mi komp jutro musze go zawiezc do naprawy. jesli chodzi o navi to jeszcze nie działa, sprawdze czy mam navi3. pozdrawiam.
thorg Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 czyli reasumujac mapy sa jednakowe czy to do duzej navi plus czy males pomiedzy zegarami ? Problem polega na tym czy czytnik ma odpowiednia wersje , najlepiej 4 ?
kobra7 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Dokładnie tak jak pisali Koledzy wcześniej, navi 3 nie jest nawigacją DX, ale można ją bezproblemowo wymienić na navi 4 , która jest w systemie DX czyli jest do tego mapa Polski.
thorg Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 a jaki to mniej wiecej koszt takiej wymiany ?
kobra7 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja dałem za czytnik 400 zł Mniej więcej po tyle chodzą.
rafal_89 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam Potrzebuje mapy do Audi A4 B6 z roku 2002. do nawigacji miedzy zegarami. Możecie napisać co i jak??
arczito Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 powiem tak. mam mala nawigacje miedzy zegarami i niedosc, ze mam mape polski to jeszcze mi po polsku gada... na sciagalem to z torrenty.org
Rekomendowane odpowiedzi