Lastk Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Hej, mam zagadkę wahacze zostaly wymienione wraz z lacznikami stabilizatora i koncówkami kierowniczymi. Niestety pozostało pukanie na nierównościach z lewej strony. Poduszki silnika zostały sprawdzone, są ok. Amortyzatory na stacji wychodzą na 78%. Mam taki pomysł aby wyciągnąć lewy amortyzator i wymienić górne łożysko/poduszke. Pytanie czy można jakoś sprawdzić amortyzator czy to on jest winny pukaniom mając go w rękach? Pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 10 minut temu, Lastk napisał: Mam taki pomysł aby wyciągnąć lewy amortyzator i wymienić górne łożysko/poduszke. Pytanie czy można jakoś sprawdzić amortyzator czy to on jest winny pukaniom mając go w rękach? Pozdrawiam ta poducha amora jest raczej nie do zajechania. Obstawiam uszkodzony amortyzator mimo,że na testach wychodzi sprawny.
Lastk Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2018 2 minuty temu, Wihajster napisał: ta poducha amora jest raczej nie do zajechania. Obstawiam uszkodzony amortyzator mimo,że na testach wychodzi sprawny. Dzięki, zapomniałem dodać, że najechane mam 202000 sprawdzane w ASO. A jest możliwość sprawdzić amor mając go w rękach żeby się upewnić?
Wihajster Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Teraz, Lastk napisał: A jest możliwość sprawdzić amor mając go w rękach żeby się upewnić? jak wciśniesz tłok to juz nie odbije 1
Lastk Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2018 W dniu 11.01.2018 o 22:37, Wihajster napisał: jak wciśniesz tłok to juz nie odbije Hej, dzięki bardzo. Było tak jak napisałeś, po wciśnięciu tłoka stare amortyzatory nie odbijały https://www.fotosik.pl/zdjecie/7035b55cd1fda869
Wihajster Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Teraz, Lastk napisał: Hej, dzięki bardzo. Było tak jak napisałeś, po wciśnięciu tłoka stare amortyzatory nie odbijały https://www.fotosik.pl/zdjecie/7035b55cd1fda869 a na tescie amorów jest ok Teraz w koncu masz spokój.
Lastk Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2018 To mnie właśnie zdziwiło na stacjach diagnostycznych amory w granicach 78% teraz zawieszenie jest w pełni sprawne
Rekomendowane odpowiedzi