Adriancabb Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Hej chciałbym wam pokazać mój samochodzik Wyposażenie: Kolor Phantom Black, pearl Effect Bixenon Połskora/alcantara MMI 2G high Audi side assist Elektryczne fotele Podgrzewane fotele Sportowe fotele Elektryczna klapa bagażnika Isofix 3 strefowa klimatyzacja Gniazdko 220V Fotochromatyczne lusterko wsteczne Felgi lato 17/Zima 18 Zmieniarka na 6 CD Nawigacja Sportowy zawias ❤️❤️ Parktronik tył Sportowa kierownica Nagłośnienie B&O ❤️❤️❤️ FIS w kolorze I pewnie o czymś zapomniałem Moje pierwsze Audi i jestem bardzo zadowolony ? No i wpadł dziś Tempomat ? Edytowane 24 Lutego 2018 przez Adriancabb
Veiru Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Fajna sztuka! Jakieś plany co do modów? Na pierwszy ogień chyba zmiana koła na większe, co?
Adriancabb Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2018 Veiru te które są na zdjęciach już dawano sprzedane ? teraz stoi na 8K0601025AD 8JX18 H2 ET 26. Na zdjęciu są stare opony a aktualnie stoi na 225/45 A co do modów to chciałbym aktywować doświetlania zakrętów, wizualizacje parktronika, test zegarów, dołożyć tempomat i telefon ? nawet zakupiłem interfejs Viaken vscan MDX 36 ale coś nie potrafię aktywować np tej wizualizacji :/
D4NTE Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ładny czarnuszek, baza do modzenia konkretna. Felgi na zdjęciu pochodzą z Allroada? NIe wystają poza błotniki?
Adriancabb Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dokładnie z allroada ? idealnie sie mieszczą na równo z błotnikiem są, jak były opony 235/50 to nie dość ze tarło o nadkole na nierównościach to wystawały poza błotniki ale przy 225/45 jest idealnie
D4NTE Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 37 minut temu, Adriancabb napisał: Dokładnie z allroada ? idealnie sie mieszczą na równo z błotnikiem są, jak były opony 235/50 to nie dość ze tarło o nadkole na nierównościach to wystawały poza błotniki ale przy 225/45 jest idealnie Opona nie jest zbyt wąska, trakcje na starcie często gubisz? Bo ja jak kupiłem swojego to właśnie stał na 225/40/18 i było bardzo kiepsko
Adriancabb Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2018 27 minut temu, D4NTE napisał: Opona nie jest zbyt wąska, trakcje na starcie często gubisz? Bo ja jak kupiłem swojego to właśnie stał na 225/40/18 i było bardzo kiepsko Wiesz co opony mam nowe wiec trzymają dobrze rzadko sie zdaza żebym trakcje gubił a jeśli chodzi o letnie to mam 225/45/17 i tez nie przypominam sobie żebym gubił trakcje jakoś bardzo ?
Rekomendowane odpowiedzi