SamNAP Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam wszystkich Przejdę od razu do rzeczy, mianowicie chcę wymienić olej w skrzyni automatycznej bezstopniowej o oznaczeniu FSD + filtr w skrzyni. Na forum nie znalazłem, chciałbym się dowiedzieć jak to się odbywa, bo czytałem że olej wymienia się na włączonym napędzie, a filtr jest w skrzyni i że to strasznie dużo roboty z tym. Może ktoś z was to ogarniał u siebie w furce i ma na tyle wiedzy żeby mi wytłumaczyć?
ecobuda Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Napisz do bart-s. To specjalista od muli.Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
SamNAP Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2018 To super że specjalista Fajnie byłoby żeby podzielił się swoją wiedzą tutaj w temacie.
MaTeo85 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 gdybyś poświęcił chwilę na przeczytanie wątków kolegi Bart-s to wiedział byś jak się robi wymianę oleju w multitronicu i jakiego oleju użyć. tu też warto przeczytać
Rekomendowane odpowiedzi