WojtekA6C7 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) W ostatnim czasie kupiłem pare rzeczy do wyposażenia auta bo jeżdżę długie trasy a na wyposażeniu był tylko zestaw naprawczy do kół tak wiec siadło koło dojazdowe z lewarkiem i kluczem i zrobiłem pełny update nawigacji i nowe Mapy 2018. W najbliższym czasie mam w planie wywalić wszystkie chromy i zrobić wersje Black Edition plus dodatkowo myśle nad delikatnym przyciemnienie lamp z tyłu i chciałbym zrobić jeszcze lusterka i listwy progowe na czarny połysk co o tym Myślicie ? Tydzień temu w aucie został jeszcze wymieniony olej plus wszystkie filtry i płyn hamulcowy Przed update Po update Edytowane 28 Września 2018 przez WojtekA4B8
WojtekA6C7 Opublikowano 1 Września 2018 Autor Opublikowano 1 Września 2018 Na początek grill i tylni dyfusor poszedł w czarny połysk
Vins Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Piano Black łączy się świętnie z perłowymi szarościami. Jeszcze lusterka w czerń i zderzak competition
MaciekPL Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Tych czarnych dodatków tutaj brakowało, mod na duży plus. Jak resztę zrobisz która masz w planach będzie idealnie.
damian19886 Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Grill i tylny dyfuzor malowałeś czy kupiłeś ori?
WojtekA6C7 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 Narazie następnym krokiem będą wszystkie chromy lusterka i listwy progowe w Black Piano na koniec może pomyśle o zderzaku (jak sie trafi w orginalnym kolorze) a i oczywiście lampy tylne zostaną delikatnie przyciemnione do kompletu.Grill i dyfuzor został pomalowany i odrazu lepiej auto wygląda , dyfuzor z tylu na czarny połysk jak dla mnie robi dużo na plus a grill dodał agresywności ?
qlimazz Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Orientujesz się jak wygląda proces malowania.. zmatowienie, podkład, lakier? Z tego co słyszałem na plastikach kiepsko trzyma.
WojtekA6C7 Opublikowano 3 Września 2018 Autor Opublikowano 3 Września 2018 Nie za bardzo się orientuje bo robił mi to znajomy z AudiTeamNL ale to już móje trzecie audi i w każdym jest ten sam problem że lakier sie łuszczy z grilla po czasie?
sadoo Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 Bardzo lubię ten kolor i autko idealne w mój gust. Jedyne co by mi brakowało do pełni szczęścia to 3-Zony i elektrycznej klapy powodzenia w dalszych modyfikacjach.
WojtekA6C7 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Ja akurat szukając tego auta nie zwracałem na to uwagi żeby były 3 strefy bo wcześniej miałem w 2 autach I wogole z tego nie korzystałem zazwyczaj jeżdżę Sam priorytetem był pełny pakiet S-line ? Edytowane 5 Września 2018 przez WojtekA4B8
sadoo Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Ja właśnie od 3 stref zaczynałem poszukiwania. (przy żonie i dziecku nie ma opcji aby tylna kanapa nie miała nawiewu) , ale jak jeździsz sam to oczywiste, że nie ma to takiego znaczenia. I niestety przez to właśnie musiałem odrzucać S-line, rude skóry, itp (to zawsze można dołożyć później), Rotora zazdroszczę
WojtekA6C7 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Opublikowano 5 Września 2018 A to już inna sprawa jak juz dziecko dochodzi u mnie żona zawsze się dostosowywuje albo odwrotnie ?wiadomo każdy szuka takiej konfiguracji jaka mu najlepiej będzie pasować.Rotor robi robotę w tym aucie ale chciałem kupić od A5 ale trafiły mi się nowe org od B8 i wziąłem takie ale teraz mnie kusi żeby najlepiej zamienić na te 9J19 ET33
WojtekA6C7 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Opublikowano 5 Września 2018 MaciekPL dzięki za paczkę z gadżetami??spryski odrazu zamontowane ? 4BB82CF6-3944-4168-8BF0-B4F1108F9307.MOV
Gawron97 Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Jakieś numery sprysków posiadacie? Bede u siebie musiał zmienić, bo te to porażka Bardzo fajny projekt, powodzenia w modach życzę
MaciekPL Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Godzinę temu, WojtekA4B8 napisał: MaciekPL dzięki za paczkę z gadżetami??spryski odrazu zamontowane ? 4BB82CF6-3944-4168-8BF0-B4F1108F9307.MOV Niech dobrze służą heh. Nie ma za co dziękować 36 minut temu, Gawron97 napisał: Jakieś numery sprysków posiadacie? Bede u siebie musiał zmienić, bo te to porażka Bardzo fajny projekt, powodzenia w modach życzę 4G0 955 987 A, te są akurat z a6 C7.
sadoo Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 te spryski są plug & play?? pasują 1:1? bo te co są w A4 to jakiś dramat, nawet w punto jest lepiej
MaciekPL Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 47 minut temu, sadoo napisał: te spryski są plug & play?? pasują 1:1? bo te co są w A4 to jakiś dramat, nawet w punto jest lepiej Tak są takie same mocowania itd. P&p
sadoo Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Jaki koszt jeśli można wiedzieć?, lift i przed lift rozumiem, też nie ma tu znaczenia?
MaciekPL Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) 29 minut temu, sadoo napisał: Jaki koszt jeśli można wiedzieć?, lift i przed lift rozumiem, też nie ma tu znaczenia? Dokładnie nie ma znaczenia. Sprawdź jedynie czy są podgrzewane czy nie. Co do kosztu to nie wiem dokładnie, zobacz najlepiej na alledrogo. Myślę że coś koło 100 zł za sztukę powinno być. Jak masz więcej pytań pisz na pw. Nie będziemy bałaganu tutaj robić koledze. Edytowane 7 Września 2018 przez MaciekPL
WojtekA6C7 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 Na początek był Grill i tylni Dyfuzor teraz doszły wszystkie chromy wokół szyb ,relingi , lusterka i listwy progowe w Piano Black ? jeszcze w tym roku wjadą lekko przyciemnione tylne lampy znaczek na klapie w czerń i oznaczenia znikną z klapy.
Rekomendowane odpowiedzi