bebos Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Witam. Rozradowuje mi się aku jeśli nie używam auta przez kilka dni. Możliwe, że z powodu słabego akumulatora, ale tu moje pytanie. Czy Światło stop powinno zaświecać się bez kluczyka (po wciśnięciu hamulca)?. U mnie bez kluczyka świeci i pojawia się sygnał dźwiękowy ostrzegający,że są zapalone światła, a kluczyk wyjęty. Może ktoś wie o jakimś przekaźniku. Dodam, że ze 2 lata temu wymieniałem kostkę stacyjki, bo po wyjęciu kluczyka działały mi wycieraczki ( jeśli były włączone) Z góry dziękuje. Edytowane 22 Stycznia 2018 przez bebos
sitar Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Sprawdź czy masz założone odpowiednie żarówki-jeśli tak to pewnie padł czujnik stop
bebos Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, sitar napisał: Sprawdź czy masz założone odpowiednie żarówki-jeśli tak to pewnie padł czujnik stop sory, ale chyba nie czytaleś ze zrozumieniem. Wciskam hamulec i światła się zapalają, ale nawet jak kluczyk jest wyciagniety. albo to ja zle napisalem . Światlo sie zaświeca bez kluczyka, ale oczywiscie jesli wcisne hamulec Edytowane 22 Stycznia 2018 przez bebos
przem8 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 19 minut temu, bebos napisał: Czy Światło stop powinno zaświecać się bez kluczyka (po wciśnięciu hamulca)? Tak
sitar Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 już tak:) Powinno ale u ciebie jest też sygnał dźwiękowy którego nie powinno być
sitar Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Coś gdzieś czytałem że jak była zła żarówka{jedno włókno} to był taki problem z brzęczkiem.
jacek70 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 A oprócz sygnału jest jakiś komunikat na fisie ?
Rekomendowane odpowiedzi