edek95 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam, Znacie kogoś z Lublina kto mógłby pomóc z ksenonami? ? G widać jak się jedzie [emoji30] jak już robić to pewnie z zamianą na soczewki z B8 [emoji847] Lublin i okolice, ktoś się podejmie, zna kogoś do polecenia? Bardzo dziękuje ze wszystkie informacje [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Może wystarczy wyczyścić soczewki. Ale przesiadka na komplecik z B8 to dobry pomysł. Sam bym to zrobił ale czasu wolnego brak.
foni Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) u mnie pomogło czyszczenie soczewek , polerka lamp i wymiana żarówek na +70% dodam że lampy mam Bi Xenon model czarny . Można jeszcze regenerować odbłyśniki . Edytowane 28 Stycznia 2018 przez foni
michcio28810 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Godzinę temu, foni napisał: Można jeszcze regenerować odbłyśniki . Nie opłaca się. Taniej i lepiej wychodzi wymiana na b8
edek95 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Jestem raczej bardziej skłonny na wymianę na B8. Znacie kogoś z Lublina lub okolic? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Podjedź na Spot w Lublinie,popytaj chłopaków. Będzie akurat za tydzień. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Fido
Piotrek703 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Kolego, na tygodniu prawdopodobnie złoże swoje bixy na soczewkach b8. A ty masz zwykły xenon czy bi?
Bielo Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ja dopiero co zakupiłem A4 B6 i tez mam problem z xenonem. Pierwsza sprawa to nie poziomują się a druga to strasznie słabo świecą (tak mi się wydaje). Chciałem podłączyć się kompem i spróbować zrobić procedurę ale mam kabel bez k line i nie mogę wejść w zakładkę lamp. Może na spocie będzie ktoś miał dobry kabel albo mnie naprowadzi od czego zacząć diagnostykę ? Dodam jeszcze ze nie ma błędu samo poziomowania. *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. ->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin.
edek95 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 @Fido akurat w ten weekend mnie nie ma :/@Piotrek703 bi xenon Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
edek95 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 Dorzucę jeszcze to [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) 9 godzin temu, Bielo napisał: Chciałem podłączyć się kompem i spróbować zrobić procedurę ale mam kabel bez k line i nie mogę wejść w zakładkę lamp. Może na spocie będzie ktoś miał dobry kabel albo mnie naprowadzi od czego zacząć diagnostykę ? Dodam jeszcze ze nie ma błędu samo poziomowania. No bez dobrego kabla d*pa. Jak dorwiesz to zobacz co wypluje. Może padły silniczki w lampach. Ale obstawiam bardziej czujniki na zawieszeniu. Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Fido
edek95 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 @fido mi np. prawa lampa poziomuje, a lewa nie. To w mojej sytuacji raczej silniczek, prawda? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Prawda. Czyli do sprawdzenia ten niedziałający. Nie podpowiem jak i co bo tego nie robiłem. 1
edek95 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 Dzięki! [emoji1320]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bielo Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 29 minut temu, Fido napisał: No bez dobrego kabla d*pa. Jak dorwiesz to zobacz co wypluje. Może padły silniczki w lampach. Ale obstawiam bardziej czujniki na zawieszeniu. Dzięki za info. Czekam na kabel i będziemy testować. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi