Miki95 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Cześć, denerwuje mnie dźwięk dochodzący spod maski, który wiem że nie powinien przy prawidłowej pracy samochodu mieć miejsca. Wydobywający się dźwięk jest w stylu chrobotnia. Nie wiem jak to ująć w słowa. Silnik pracuje normalnie, po chwili pojawia sie na chwilke chrobotanie i znika i pojawia sie i znika. Czasami trwa długo. Nagrałem film. Da się to usłyszeć w słuchawkach. Jest na całej długości filmu. Ale można odpalić w 1:45 w 1:52 cichnie i to jest wyraźna granica. Macie może jakieś sugestie? Coś z kompresorem klimatyzacji? Łożyska kół pasowych..? Edytowane 16 Października 2020 przez Miki95
JawoR36 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Jak dla mnie guma na kole pasowym. Kolo pasowe kosztuje ze 20-30, warto sprobowac.
Miki95 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 37 minut temu, JawoR36 napisał: Jak dla mnie guma na kole pasowym. Kolo pasowe kosztuje ze 20-30, warto sprobowac. tj. gumki tarczy sprzęgła kompresora?
JawoR36 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 14 godzin temu, Miki95 napisał: tj. gumki tarczy sprzęgła kompresora? Koło pasowe wału
Rekomendowane odpowiedzi