Misiek671 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Witam! Swoje auto zakupiłem co prawda 1,5 roku temu, ale po głębokim namyśle, postanowiłem pokazać je szerszemu gronu odbiorców. Niestety po zakupie auto nie miało zbyt wielu udogodnień poza: -bi-xenon z poziomowaniem i spryskami -welurowa tapicerka -radio concert -lampy tylne zwykłe, żarówkowe -kiera czteroramienna bez multifunkcji A teraz trochę opisu i zdjęć z wykonanych modów : -moc podniesiona ze 143 km na 175km -kolorowy FIS od A5 z dekorami i tubami -lampy tylne LED -oryginalne LEDY w podświetleniu rejestracji -doświetlanie zakretów + kratki halogenów S-LINE -projektory LED w drzwiach -dysze spryskiwaczy od A7 -tempomat -kratki nawiewu, wszystkie przyciski LIFT -kubek-popielniczka AUDI -pakiet światła QQ1 z podświetleniem kratek nawiewu oraz klamek wewnętrznych -klamki zewnętrzne podświetlane, chromowane od A8 ( wieczorem fajnie oświetla wokół samochodu ) -listwy progowe S-LINE -wydechy od firmy El-Tec -dekory szczotkowane aluminium 1NK -listwy progowe S-LINE -lusterka składane LIFT RS4 satyna -dynamiczne kierunkowskazy w lusterkach -prawe lusterko opuszczane podczas cofania -kierowca trójramienna LIFT RS5 (ze zmienionym logo na S-LINE) -gałka zmiany biegów S-LINE -MMI 3G+ ( PDC przód,tył z kamerą cofania) -Audi Drive Select -Servotronic -BANG & OLUFSEN -fotele skóra FULL elektryka plus chromowane przyciski sterowania, oczywiście podgrzewane -boczki z podłokietnikami skórzanymi -w bagażniku siatka na zakupy plus uchwyty na torby Oczywiście wszystko robione, jak w oryginale Co sądzicie chłopaki o tym projekcie ? Wszelkie sugestie mile widziane Coming Soon... 20190117_123823.mp4 Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Misiek671 Pływające kierunkowskazy
wielik Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Ładna sztuka, skóra jak u mnie kierownica robi niesamowitą robote !! powodzenia
mariusz36 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Bardzo fajna , widać że jesteś osobą pozytywnie zakręconą jak my wszyscy . Super , bardo fajnie działasz .
Gibons Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Po wymianie foteli i kiery całkiem inne auto
TomeK_R Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Fajne autko fajnie się doposaża pokaż jak wygląda z tymi klamkami zewnętrznymi w chromie,bo na zdieciach chyba jeszcze są czarne. Edytowane 12 Lutego 2018 przez TomeK_R
Misiek671 Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Opublikowano 13 Lutego 2018 16 godzin temu, TomeK_R napisał: Fajne autko fajnie się doposaża pokaż jak wygląda z tymi klamkami zewnętrznymi w chromie,bo na zdieciach chyba jeszcze są czarne. Na zdjęciu nr. 4 oraz nr.5 są te klamki widoczne
Misiek671 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 Słoneczko wyszło to trzeba było umyć Czarną Mambę Przy okazji ramki klubowe ujrzały światło dzienne
Misiek671 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 3.02.2018 o 11:53, Misiek671 napisał: Witam! Swoje auto zakupiłem co prawda 1,5 roku temu, ale po głębokim namyśle, postanowiłem pokazać je szerszemu gronu odbiorców. Niestety po zakupie auto nie miało zbyt wielu udogodnień poza: -bi-xenon z poziomowaniem i spryskami -welurowa tapicerka -radio concert -lampy tylne zwykłe, żarówkowe -kiera czteroramienna bez multifunkcji A teraz trochę opisu i zdjęć z wykonanych modów : -moc podniesiona ze 143 km na 175km -kolorowy FIS od A5 z dekorami i tubami -lampy tylne LED -oryginalne LEDY w podświetleniu rejestracji -doświetlanie zakretów + kratki halogenów S-LINE -projektory LED w drzwiach -tempomat -kratki nawiewu, wszystkie przyciski LIFT -kubek-popielniczka AUDI -pakiet światła QQ1 z podświetleniem kratek nawiewu oraz klamek wewnętrznych -klamki zewnętrzne podświetlane, chromowane od A8 ( wieczorem fajnie oświetla wokół samochodu ) -dekory szczotkowane aluminium 1NK -listwy progowe S-LINE -lusterka składane LIFT RS4 satyna -prawe lusterko opuszczane podczas cofania -kierowca trójramienna LIFT RS5 (ze zmienionym logo na S-LINE) -MMI 3G+ ( PDC przód,tył z kamerą cofania) -BANG & OLUFSEN -fotele skóra FULL elektryka plus chromowane przyciski sterowania, oczywiście podgrzewane -boczki z podłokietnikami skórzanymi -servotronic -w bagażniku siatka na zakupy plus uchwyty na torby Audi Drive Select za chwilę będzie. Kwestia kupienia przycisków i podłączenia kabelków Oczywiście wszystko robione, jak w oryginale Co sądzicie chłopaki o tym projekcie ? Wszelkie sugestie mile widziane Coming Soon... Dziś wleciał kolejny modzik: mgiełkowe , podgrzewane dysze spryskiwaczy szyb z Audi A7 Edytowane 21 Lutego 2018 przez Misiek671
Misiek671 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 W końcu udało się dokończyć Audi Drive Select, dołożony do servotronica Jak mówiłem, tak też zrobiłem Przy okazji wpadła gałka zmiany biegów S-LINE
karolm1988 Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Sam dokladales to MMI 3G+? Dużo koszt?
Misiek671 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 Mmi 3G+ to już z rok temu robiłem i wyszło wtedy ponad cztery tysie Ale warto było pozdrawiam.
Rafaello19944 Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Ładna b8 Podobna do mojej Ale najbardziej Ci zazdroszczę tego wnętrza.. Szukam właśnie takiego
Gibons Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 3 minuty temu, Rafaello19944 napisał: Ładna b8 Podobna do mojej Ale najbardziej Ci zazdroszczę tego wnętrza.. Szukam właśnie takiego Może bym sprzedał swoje gdybym coś znalazł dla siebie
Misiek671 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 15 godzin temu, Rafaello19944 napisał: Ładna b8 Podobna do mojej Ale najbardziej Ci zazdroszczę tego wnętrza.. Szukam właśnie takiego No ja szukałem z półtora roku aż udało się ściągnąć z niemiec
Rafaello19944 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 2 minuty temu, Misiek671 napisał: No ja szukałem z półtora roku aż udało się ściągnąć z niemiec Właśnie ja szukam w pl i de w moich okolicach i nic ciekawego nie ma.. :/
Misiek671 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 10 minut temu, Rafaello19944 napisał: Właśnie ja szukam w pl i de w moich okolicach i nic ciekawego nie ma.. :/ Znam kolesia z Krakowa fanatyk Audi i on ma dojścia do chłopaków którzy przywożą z niemiec części właśnie im udało się znależć mogę podpytać żeby mieli na uwadze jak chcesz?
Rafaello19944 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 1 minutę temu, Misiek671 napisał: Znam kolesia z Krakowa fanatyk Audi i on ma dojścia do chłopaków którzy przywożą z niemiec części właśnie im udało się znależć mogę podpytać żeby mieli na uwadze jak chcesz? Oo super by było
Misiek671 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 Zapomniałem dodać że zakupiłem listwy progowe s-line od B9 podświetlane po podpięciu dodam zdjęcia jak to się prezentuje
Misiek671 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Odezwę się jak coś nowego dołożę
Misiek671 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 1 minutę temu, Misiek671 napisał:
Rekomendowane odpowiedzi