RyBa92d Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Witam, moje AUDI GOLDEN EYES Jako bonus mój poprzedni samochód GULF Autko zakupione w grudniu 2017 od Szweda który przywiózł auto do polski. Poniżej zdjęcia z ogłoszenia OPIS: A4 B5 AVANT 1999 r. 1.8 APT 92KW LY5K Przebieg z jakim kupiłem 218 000 WYPOSAŻENIE: ABS Immo Halogeny Spryskiwacze lamp w zderzaku Podgrzewane spryskiwacze szyb El. lusterka podgrzewane 2x El. szyby Airbagi (co do ilości to nie wiem jeszcze dokładnie :)) Dzielona tylna kanapa Siatka odgradzająca przestrzeń bagażnika 15" ALU Centralny zamek ( niestety dokładany sterownik z pilotem) Climatronic 1/2 FIS Radio Sony CDX-F5500 Koło zapasowe ALU Grzane fotele Ogrzewanie postojowe DEFA PLANY: Na pewno doprowadzić samochód do stanu gdzie wszystko będzie sprawne. Lakier do odświeżenia i do pomalowania tu i tam. Car Audio (wymiana głośników na sprawne i dodanie małego Suba dla komfortu słuchania muzyki) Zawieszenie na pewno pójdzie do wymiany na niższe ale może nie tyle co w Golfie CO ZOSTAŁO ZROBIONE: Rozrząd z pompą wody i napinaczem hydraulicznym Pozbyłem się resztek listewek ozdobnych z drzwi i nie wiem co dalej z tym zrobić ( liczę na rady) Dokleiłem brakującą część klamki od pasażera Wymieniłem oświetlenie wnętrza na LED + przelutowanie lampki w bagażniku bo nie świeciła Założone żarówki w soczewkę BOSMA CLASSIC GOLD Wymieniłem sondę lambda LOADING... Zapraszam do wypowiedzi ! Poniżej więcej informacji Edytowane 22 Czerwca 2018 przez RyBa92d Aktualizacja
RyBa92d Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Opublikowano 11 Lutego 2018 Środek po wymianie oświetlenia na LED
Mukade93 Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 co prawda brakuje komputera i podswietlanych kratek ale fotele to nadrabiaja
RyBa92d Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Opublikowano 11 Lutego 2018 6 minut temu, Mukade93 napisał: co prawda brakuje komputera i podswietlanych kratek ale fotele to nadrabiaja a jak tam oparcie od wsiadania bardzo się wyciera? bo to chyba jedyny minus tych foteli
Mukade93 Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 no kupilem go niestety z przetartym boczkiem, na wiosne daje do roboty 1
RyBa92d Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Opublikowano 20 Lutego 2018 Kilka dni po zakupie korciło mnie wymienić oświetlenie rejestracji na LED, jak się okazało lampki po demontażu się rozleciały w rękach. Jak to mówią niektóre rzeczy nabierają mocy urzędowej z czasem i oto jest wymodzone bo LEDy wstawiłem nie w oryginalne miejsca (między blaszkami) tylko po swojemu w ori lampki.
PiterA4 Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 kup całą ledową znaczy sie panel ja za dwie sztuki dałem cos ok 75zł i mega swieci
RyBa92d Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Pytanko Dostałem te koła z autem. pozbyć się i kupić inne? Pomalować ? Odświeżyć? Nie mogę się zdecydować a niedługo zimę trzeba ściągać. Edytowane 23 Lutego 2018 przez RyBa92d
enczu Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 5 godzin temu, RyBa92d napisał: Pytanko Dostałem te koła z autem. pozbyć się i kupić inne? Pomalować ? Odświeżyć? Nie mogę się zdecydować a niedługo zimę trzeba ściągać. Puszczaj w świat, roboty nie robią żadnej
RyBa92d Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) No i olej wymieniony. Zmieniłem olej 10W40 MOBIL na 5W40 SHELL. Przy wolnej chwili wymieniłem filtr powietrza.. na kainowy zabrało czasu Edytowane 16 Marca 2018 przez RyBa92d
RyBa92d Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Chwila przerwy więc aktualnie felgi 17 się sprzedały, z tylnej klapy zniknęły oznaczenia, fotki jeszcze na felgach przed sprzedażą. Audi dalej zostaje na 15" w tym sezonie. Standardowo foto dla podglądu w planach na najbliższy czas demontaż tylnej wycieraczki Edytowane 27 Maja 2018 przez RyBa92d
RyBa92d Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Na początku tygodnia nadszedł czas na wymianę sondy bo już od początku się domagała, postanowiłem kupić oryginał BOSCH'a o dziwo stara nie stawiała oporu. I nareszcie po wpięciu kompa nie wywala mi już błędów. I ostatnio zauważyłem że po całodniowym deszczu zrobiła mi się mała kałuża pod nogami kierowcy na szczęście na gumowej wycieraczce, po wyciągnięciu co się dało z podszybia okazało się ze obudowa komputera była przykręcona tylko na 1 śrubce z 2 i dodatkowo 20 letni syf doprowadził że tam ciekło do kabiny. przy okazji posprzątałem pod aku i przetkałem wszystkie odpływy bo były przytkane. I kolejna naprawa oraz nowy centralny zamek z kluczykami Edytowane 5 Września 2018 przez RyBa92d
Rekomendowane odpowiedzi