jax666 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Czy któs wie może jak wymienić przełącznik ESP w konsoli środkowej? Nie chciałbym rozebrać pół deski rozdzielczej tylko po to żeby się okazało, że wystrarczyło zrobić jakąś drobną rzecz...
Yaqb Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 http://www.harddrive.plus.com/Documents/A4/Installing%20Sat%20Nav%20in%20A4.pdf
Mario Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Wystarczy od góry włożyć śrubokręt, lekko podnieść i wylata :>
marcuso86 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mógłby ktoś to dokładniej opisać,tzn jak zdemontować tą górną osłone konsoli środkowej?
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jak nie masz przyrzadu to podwazasz wkretakiem plaskim ( ostroznie aby nic nie porysowac ) wyciagasz ja do siebie a dowolny przelacznik tez podwazasz ostrożnie za pomocą płaskiego wkrętaka z zamocowania:wink4: przykladowa fotka
piterdzg Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ja wygiąłem elektrodę i zrobiłem mały haczyk -działa :>
piterdzg Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 i posiadam szabloniki do regeneracji np ;ESP i inne ;-)
done Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jeśli ktoś wyciąga "cały" przełącznik do regeneracji ikonki, to jest łatwiejszy sposób. Wystarczy maleńkim płaskim wkrętakiem podważyć sam plastik z ikonką. Przełącznik zostaje na miejscu, a regenerujemy samą "nakładkę" przycisku. Szkoda, że do tej pory nikt nie sprzedaje właśnie tej samej nakładki, koszt z pewnością byłby mniejszy niż 75PLN :/ za cały przycisk.
Rekomendowane odpowiedzi