ecobuda Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Pacjent 2.0 tdi bpw z dpf bez cegły. Kunie wyżarły mi dziurę w łączniku elastycznym tym zaraz za puszką dpf, ten wzmocniony sprężyna. Czym, jakim łącznikiem go zastąpić. Byłem u tłumikarzy to powiedzieli że to musi być jakiś wzmocniony, specjalny i cena z montażem 600 zł. Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
RogeR_B7 Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Dziś w takim samym aucie montowałem taki jak w załączniku, podwójnie wzmocniony siatką wewnątrz i na zewnątrz, koszt 200zł. Oryginał to nie jest i nie wytrzyma tak samo długo, ale z mocniejszymi łącznikami ja się nie spotkałem.
ecobuda Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Opublikowano 26 Lutego 2018 Dziś w takim samym aucie montowałem taki jak w załączniku, podwójnie wzmocniony siatką wewnątrz i na zewnątrz, koszt 200zł. Oryginał to nie jest i nie wytrzyma tak samo długo, ale z mocniejszymi łącznikami ja się nie spotkałem. Gdzie mogę to kupić?Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
RogeR_B7 Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Gdzie mogę to kupić?Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu TapatalkaW kazdym sklepie motoryzacyjnym lub Allegro.pl [emoji4]Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi