K4rol81 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Nie myślałeś żeby ją trochę poniżyć , jest tak wysoka że nawet allroad by się zawstydził 1
marcinps Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2021 18 godzin temu, karol1981 napisał: Nie myślałeś żeby ją trochę poniżyć , jest tak wysoka że nawet allroad by się zawstydził Pójdzie w dół ale chcę ją na gwint wsadzić ale na to kaskę teraz zbieram. 1
marcinps Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Opublikowano 11 Marca 2023 Hejka po dłuższej przerwie wpadł kit h&r i tak autko leży 1
marcinps Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, marcinps napisał(a): Hejka po dłuższej przerwie wpadł kit h&r i tak autko leży
K4rol81 Opublikowano 13 Marca 2023 Opublikowano 13 Marca 2023 Trochę siadło , wcześniej koza straszna 1
marcinps Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, K4rol81 napisał(a): Trochę siadło , wcześniej koza straszna Wiem ale wiesz jak jest chciało się w dół, a po drodze to tamto i klękła skrzynia ale dzięki Bart-S jeszcze raz podziękowania dla ciebie Bartek autko żyje i ma się świetnie, a jazda teraz bajka? Edytowane 13 Marca 2023 przez marcinps 1
marcinps Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Hejka może nie coś wielkiego ale na przodzie wylądowało wkońcu czarne podświetlenie, a na ryglach takie zaslepeczki ?
marcinps Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Opublikowano 9 Lipca 2023 (edytowane) No i nadejszla wiekopomna chwila i autko zrobiło rututu i brum i się skończyło, a tak na poważnie to umarł silnik i czeka mnie niestety remont ale co jak i jakie uszkodzenia dowiem się po urlopie. Wyskoczyło ciśnienie oleju i po kilkunastu metrach auto stanęło i już nie odpaliło Edytowane 14 Lipca 2023 przez marcinps
marcinps Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Opublikowano 16 Lipca 2023 Pany szukam motoru do auta najlepiej z jak najmniejszym przebiegiem.
marcinps Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Opublikowano 20 Lipca 2023 28 minut temu, longer_xd napisał(a): Nie opłaca się remontować obecnego? Wiesz co powiem tak, że nie wiem co dokładnie się stało ale jeżeli nie było smarowania i przytarło wał to i tak jest lipa wiem, że bez rozebrania to wróżenie z fusów ale i tak ten motor nie miał lekko, dlatego chcę kupić inny ktoś powie że to nie opłacalne i koszta podwójne ale chcę zrobić remont kompletny nowego i trochę pomodzic, a swój lw jak największym stopniu pogonić to zawsze pewien koszt mi się zwróci.
Langista Opublikowano 21 Lipca 2023 Opublikowano 21 Lipca 2023 Nic Ci się nie zwróci, jak się zatarł to słupek prawdopodobnie będzie na śmietnik, o ile głowice nie stopione ani popękane to za paręset zł zejdą, może. Ja po kupnie nowego słupka za 3500 odzyskałem z niego może 500 zł do tej pory, a minął rok prawie. Rozbierz swój, ocen straty i dopiero szukaj słupka lub podzespołów, lepiej na tym wyjdziesz. 1
BartoszSoldier Opublikowano 21 Lipca 2023 Opublikowano 21 Lipca 2023 54 minuty temu, Langista napisał(a): Rozbierz swój, ocen straty i dopiero szukaj słupka lub podzespołów, lepiej na tym wyjdziesz. Dobrze chłop gada, przy okazji poznasz przyczynę co się stało. Może unikniesz dalszych błędów.
Chudy81 Opublikowano 21 Lipca 2023 Opublikowano 21 Lipca 2023 W dniu 9.07.2023 o 08:58, marcinps napisał(a): No i nadejszla wiekopomna chwila i autko zrobiło rututu i brum i się skończyło, a tak na poważnie to umarł silnik i czeka mnie niestety remont ale co jak i jakie uszkodzenia dowiem się po urlopie. Wyskoczyło ciśnienie oleju i po kilkunastu metrach auto stanęło i już nie odpaliło Jaki kod silnika?
marcinps Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Opublikowano 21 Lipca 2023 4 godziny temu, Chudy81 napisał(a): Jaki kod silnika? Bgb
marcinps Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Dobra pany motorek zakupiony teraz dokupić uszczelki i inne graty i skladanko
Langista Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Ile dałeś za ten pomalowany silnik, który rzekomo jest po regeneracji?
marcinps Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2023 5 godzin temu, Langista napisał(a): Ile dałeś za ten pomalowany silnik, który rzekomo jest po regeneracji? Jedynie co jest z poprzedniego motoru to blok wraz z wałem oraz miską reszta wszystko jest nowe
marcinps Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Langista napisał(a): Brałeś całkiem nowy blok? 🤨 Jest tak blok i wał używane, tłoki i pierścienie z panewkami na wale i na lokach nowe zaś głowica kompletnie nowa pompa oleju nowa.
Rekomendowane odpowiedzi