Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Moje stare poczciwe Subaru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

[/b]

Wiekszosc tych, ktore spotykam na ulicach to szroty niestety

niestety i to juz nie tylko te w polsce ale i te w europie :(

Opublikowano

ŚLICZNA.... chłopie szkoda cacka. Autko widać że dopieszczone na max :shocked: Gratki za mody full profi :good:

Opublikowano
:slina: :slina: :slina: takie subaru zamienilbym tylko na .... niewiem co :wallbash: :wallbash:
Opublikowano
  • Autor

Dzieki chlopaki za mile slowa.Bylem w weekend na Rally Norway i zatesknilem za nim jak nie wiem co ...... :rolleyes:

a tym czasem nowy wlasciciel wyprowadza go aby sobie troszke poszalal :wink4:

http://galerie.srmm.com.pl/tjs/imagepages/image10.html

http://galerie.srmm.com.pl/tjs/imagepages/image26.html

http://galerie.srmm.com.pl/tjs/imagepages/image27.html

Opublikowano

Ale ta fura jest moooocna :naughty::kox: Piękna....szkoda jej ;(

Opublikowano

To jest klasyka rajdów na poziomie Audi Quattro. Te auta nigdy sie nie starzeją i nigdy się ich nie zapomina, zawsze można nimi sie lansować. Ja zrobiłem ten sam błąd - pozbyłem sie klasyka ale w moim przypadku było to Quattro :wallbash:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

To jest klasyka rajdów na poziomie Audi Quattro. Te auta nigdy sie nie starzeją i nigdy się ich nie zapomina, zawsze można nimi sie lansować. Ja zrobiłem ten sam błąd - pozbyłem sie klasyka ale w moim przypadku było to Quattro :wallbash:

Bezapelacyjnie jednak audi wytyczylo tylko droge jedank przetarla ja Lancie z ze swoja delta i to jej zawdzieczamy wspolczesne EVO czy Imprezy i to wlasnie Delte Integrale rozbierali na czynniki pierwsze inzynierowie z MMC i FHI jak projektowali swoje potwory :wink4:..... ale tami UR guattro 20V tez bym nie pogardzil :cool1:

widokzb7.jpg

:notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 13:00_________________________________________________zrobimy Mały up i pudło opanowane :naughty:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 23:13_________________________________________________Z dniem dzisiejszym moj ex wraca do domu , czyli do Krakowa i od razu ucinam spekulacje.........nie nie ja jestm nowym starym wlascicielem ( nawet nie mil bym go gdzie trzymac ) Jest to moj bardzo dobry znajomy.Tym samym Marek bedzie juz w posiadaniu dwoch moich ex samochodow i ogromnie sie z tego ciesze.Raz ze wiem ze GTek byl jego marzemiem a dwa ze samochod trafil w doskonale rece i w ten sposob nie zginie Mam nadzieje ze bedzie sie sam tu chwalil.Gratulacje ! :cool1:

Opublikowano

:slina: slinka cieknie,a i łza sie w oku kreci ;( :)

brdzo sie ciesze, ze tak wspaniale autko trafilo w dobre rece, oby utrzymalo sie w nich w takim stanie jak najdluzej :good:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

turdzi, jesteś z Krakowa. Czy możliwe że to subaru bywało na Reymonta w latach 2003-2005 ? Widywałem identyczną i zawsze budziła niezłe emocje.

A tak BTW silników 2,5t w nowych subarach. Były szef ma forestera z tym silnikiem. Przy 13 tyś km przebiegu silnik powiedział papa i się zatarł. Na gwarancji przyjechał nowy z Japan. A tak w ogóle ten forester to w środku niezła lipa, bardziej przypominał mi plastikową toyote niż samochód za ponad 100t zł

Opublikowano

13 tys.km to i tak super wynik

subaru to "przereklamowana" Toyota bo to wiekoszość już Toyota :gwizdanie:

Japonia silników 2,5T na swoje ulice nie wypuszcza

chłopcy rozkoszują się 2,0T :evil:

Opublikowano
  • Autor

turdzi, jesteś z Krakowa. Czy możliwe że to subaru bywało na Reymonta w latach 2003-2005 ? Widywałem identyczną i zawsze budziła niezłe emocje.

A tak BTW silników 2,5t w nowych subarach. Były szef ma forestera z tym silnikiem. Przy 13 tyś km przebiegu silnik powiedział papa i się zatarł. Na gwarancji przyjechał nowy z Japan. A tak w ogóle ten forester to w środku niezła lipa, bardziej przypominał mi plastikową toyote niż samochód za ponad 100t zł

raczej nie , bo ja ja kupilem z poczatkiem 2005 roku a auto nie bylo z Krakowa.Obecnie znow tu wrocilo :wink4:

Co do zatarcia to auto to przy mocnym gonieniu bakser lubi sobie chlapnac troszke oliwki , jak nie masznawyku sprawdzania to sa pozniej takie efekty :wink4:

Opublikowano

w tamtym przypadku tylko serwis zaglądał pod maskę ale zatarcie nastąpiło po pierwszym serwisie. podobno jakaś wada fabryczna.

Jak dla mnie kupa szmelcu i tyle.

Opublikowano
  • Autor

2.5 T nie jest za specjalny

Opublikowano

Jak dla mnie to legenda bezawaryjnych Scoobów skończyła się:

-W przypadku Legasia w latach bodajże 07-08 wraz z nadejściem Diesla + nowa buda

-W przypadku Forestera na poczatku 08 wraz z końcem produkcji Forka II generacji

-W przypadku Imprezy bodajże 07 wraz z wejściem na rynek Lanosa.

Generalnie auta sa coraz gorsze, ale jak dla mnie w przypadku Subaru bardzo to widac ( po prostu dlatego, że wcześniej były to auta wyjatkowo bezawaryjne)

P.S. Zastanawiam się i w sumie czekam aż mi albo uszczelke wywali, tłok stopi, turbo rypnie a tu nic...

Nic się kutwa stac nie chce :)

Na blacie 118 K + małe mody a jedyne co było do roboty to sworzeń wahacza... I tak od 2 lat, a auto samo w sobie ma 4.

Opublikowano

Jak dla mnie to legenda bezawaryjnych Scoobów skończyła się:

-W przypadku Legasia w latach bodajże 07-08 wraz z nadejściem Diesla + nowa buda

-W przypadku Forestera na poczatku 08 wraz z końcem produkcji Forka II generacji

-W przypadku Imprezy bodajże 07 wraz z wejściem na rynek Lanosa.

Generalnie auta sa coraz gorsze, ale jak dla mnie w przypadku Subaru bardzo to widac ( po prostu dlatego, że wcześniej były to auta wyjatkowo bezawaryjne)

P.S. Zastanawiam się i w sumie czekam aż mi albo uszczelke wywali, tłok stopi, turbo rypnie a tu nic...

Nic się kutwa stac nie chce :)

Na blacie 118 K + małe mody a jedyne co było do roboty to sworzeń wahacza... I tak od 2 lat, a auto samo w sobie ma 4.

Może byś się tak pochwalił tym swoim Forkiem wkońcu... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

rex co zrobic , taki okres nadszedl w motoryzacji ze wszyscy tna koszty , co smutne Subaru obecnie nie m ani jednego modelu ktoy bym kupil , z STI wlacznie ;(

Opublikowano

edmondo, wpisz w google "lodówka" i wyskoczy Ci Forek :decayed:

Albo jeszcze lepiej: czarna, brzydka lodówka BEKO i to będzie mój :decayed:

turdzi, dokładnie... Uważam dokładnie tak samo jak Ty w obu tych kwestiach (tzn apropos awaryjności oraz jakości wykonania i ogólnie na temat Suaru). Wyjatkiem w całej sytuacji sa auta francuskie. One rzeczywiście sa coraz lepsze.

Swoja droga - ciekawa sytuacja: Mitsubishi produkuje Outlandera w Holandii a z kolei ten cały C-Crosser czy jakoś tak + SUV od Peugeota oba sa (albo przynajmniej były) robione w Japonii. Oczywiście, oba na bazie Outlandera, na podstawie porozumienia PSA + Mitsu.

\edit

edmondo, mojego forka znajdziesz na utubie.

Wpisz ultrazzzz i tam sa w sumie moje 4 filmiki. 3x Forek i 1x A4.

Opublikowano
  • Autor

turdzi[/b], dokładnie... Uważam dokładnie tak samo jak Ty w obu tych kwestiach (tzn apropos awaryjności oraz jakości wykonania i ogólnie na temat Suaru). Wyjatkiem w całej sytuacji sa auta francuskie. One rzeczywiście sa coraz lepsze.

z awaryjnoscia to i tak jest jeszcze zdecydowanie lepiej niz u innych :wink4:

Opublikowano

teraz d*pa blada Fabryka Subaru tez zamknieta ale na pewien czas :evil:

Opublikowano

I to jest fatalna informacja...

Na szczęście nie ma żadnych strat w ludziach :good: