MAJKI Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Tez dzis trening na poligonie i Czechowice zaliczone poźniej myjnia i do domu Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Tez dzis trening na poligonie i Czechowice zaliczone poźniej myjnia i do domu Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Elegancko Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Tez dzis trening na poligonie i Czechowice zaliczone poźniej myjnia i do domu Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Też sie wybierałem ale moja małżonka zmieniła mi plany :/ Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Wczoraj sie nie udało to dzisiaj wpadł szybki trip, pogoda do bani bo wieje jak cholera :/
Mario22 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Były zatory przez pare lat... była parówa... były gaśnicie... byli spartanie... był syf i wstyd w rzece... ja sam spałem pod ławką... bywało z każdym różnie.... teraz będą rowery.... ja odliczam ten czas... bo liczy sie ta stara paczka.... odliczamy... dajcie znać jeszcze komu trzeba bo na forum same kapelony... pisać sms do griszy... kto ma numer... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Polko_V Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Mario22 napisał: Były zatory przez pare lat... była parówa... były gaśnicie... byli spartanie... był syf i wstyd w rzece... ja sam spałem pod ławką... bywało z każdym różnie.... teraz będą rowery.... ja odliczam ten czas... bo liczy sie ta stara paczka.... odliczamy... dajcie znać jeszcze komu trzeba bo na forum same kapelony... pisać sms do griszy... kto ma numer... Grisza czuwa... wierz mi, on wszystko obserwuje Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Polko_V
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tak patrzę na te Wasze wykresy i zastanawiam się czy czasem motocyklem nie pojechać Przecież ja za Wami nie nadążę
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tak patrzę na te Wasze wykresy i zastanawiam się czy czasem motocyklem nie pojechać Przecież ja za Wami nie nadążę Pojedziemy po mału to dasz radę, gdzie ty nam chcesz po lesie piz*zikiem jechać [emoji16]
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 3 godziny temu, diman napisał: Pojedziemy po mału to dasz radę, gdzie ty nam chcesz po lesie piz*zikiem jechać pomału i zawsze z górki
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 pomału i zawsze z górki Jak zawsze [emoji16]
morsik26 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Pierwsza wycieczka rowerowa w tym roku zaliczona
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Pierwsza wycieczka rowerowa w tym roku zaliczona I standardowa przerwa hehe [emoji16]
morsik26 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 I standardowa przerwa hehe [emoji16]No a jak [emoji4]A siodełko z Lidla rewelacja [emoji4]
Mario22 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Mi też ono pasuje... ja się jutro dowiem czy sobote mam wolną więc coś można pokręcić Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
morsik26 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Mi też ono pasuje... ja się jutro dowiem czy sobote mam wolną więc coś można pokręcić Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaJa mam nadzieję że teraz będę coraz częściej robił wycieczki rowerowe o ile czas pozwoli
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Mi też ono pasuje... ja się jutro dowiem czy sobote mam wolną więc coś można pokręcić Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaSobota lipa prędzej niedziela balkon muszę skończyć [emoji16]
pajda Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Pierwsza wycieczka rowerowa w tym roku zaliczona Ile toś ujęchał 6km od domu do granitowej?
pajda Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Sobota lipa prędzej niedziela balkon muszę skończyć [emoji16]Może do mnie przyjdziesz balkon zrobić?
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 12 godzin temu, diman napisał: Pojedziemy po mału to dasz radę, gdzie ty nam chcesz po lesie piz*zikiem jechać Już widzę te Wasze pomału, tak jak jazda autem. Panowie nie więcej niż 120km/h a potem nie mniej niż 240km/h
morsik26 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ile toś ujęchał 6km od domu do granitowej? Trochę więcej. Na początek z dzieckiem wystarczy
Mario22 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jezdzicie coś? ja se ten weekend chwalę.... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi