miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Walada - na ciul jakiś bus jak każdy mieszka w innym rejonie - odległości mamy między sobą po 30km Więc wytłumacz mi po co brać busa którym żeby razem jechać trzeba i tak autami w jedno miejsce dojechać i jeszcze się zgrać godzinowo na jedną godzine Każdy jedzie swoim o której chce i z kim chce - bus to nic mądrego i ułatwiającego w tym wypadku
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Na jedną noc jest problem z rezerwacją w Zatorze - bo wolą wynająć komuś innemo (a chętnych mają w ciul) na cały wekend zarabiając więcej a wynajmując nam na jedną noc automatycznie na drugą noc mają domki wolne bo już mają problem je wynająć Na jedną nie ma problemu z ich strony ale w środku tygodnia Popatrzcie na to w ich strony biznesowo - sam bym tak postąpił
stanley Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 1 minutę temu, miron78 napisał: Na jedną noc jest problem z rezerwacją w Zatorze - bo wolą wynająć komuś innemo (a chętnych mają w ciul) na cały wekend zarabiając więcej a wynajmując nam na jedną noc automatycznie na drugą noc mają domki wolne bo już mają problem je wynająć Na jedną nie ma problemu z ich strony ale w środku tygodnia Popatrzcie na to w ich strony biznesowo - sam bym tak postąpił zdziwiłbym się gdyby nam wynajęli na jedną noc za tą kasę jak zawsze Miron, w cale nie musi to być Zator, choć chciałem w tym roku jechać na kole
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, stanley napisał: zdziwiłbym się gdyby nam wynajęli na jedną noc za tą kasę jak zawsze Miron, w cale nie musi to być Zator, choć chciałem w tym roku jechać na kole Stasiu to zrobimy tak że zrobi się zbiórkę u mnie pod domem = zrobimy impreze jednodniową (sobotnią) w Szymocicach (leśnej polanie) - część pojedzie samochodami a pozostała część pojedzie rowerami a auta zostawi się u mnie od tych osób I zrobi się z tego taki męski wypad rowerowo pijacki - z soboty na niedzielę i tak ja to widzę - terminu się trzymamy tego co jest Odległość jest jaka jest (30km) więc nawet ktoś kto nigdy na rowerze nie siedział jak tylko będzie miał chęci to da rade A gdyby tak wspaniale się poukładało że 100% osób jechała by rowerem to moja wsiądzie w ALA i zawiezie nam tam wszystkie graty TAK JA TO WIDZĘ Edytowane 1 Marca 2018 przez miron78
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 A trase się dopasuje do możliwości kondycyjnych osób - można zrobić trase 30 a można z niej zrobić 70km Date każdy zna - zawsze to łątwiej się wyrwać na jeden dzień niż cały wekend a będzie i sportowo i będzie czas na alko Domki wstępnie dwa zarezerwuje, tam pogrilujemy i rano rowerowy powrót czy tam do południa i na obiadek wszyscy grzecznie w domu Nie nazbieramy ani 20 ani 30 osob na zator jak do tej pory więc zrobimy w tym roku sobie przerywnik Zatory i zorganizujemy troszke inaczej
walada1987 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Ja mogę wam graty wziąć bo ja nie posiadam roweru ani chec I na niego wiec jestem zmotoryzowany Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 1 minutę temu, walada1987 napisał: Ja mogę wam graty wziąć bo ja nie posiadam roweru ani chec I na niego wiec jestem zmotoryzowany Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka wóz serwisowy ? tylko co by się nie zdupcył ten pasek
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Ja chętnie podejme się zapkanowania trasy przejazdu jak coś... możliwości mamy ogromneWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 tak więc na tym etapie ucinam temat - wrócimy do niego bliżej terminu - dam tylko Wam znać odnośnie kosztów po zarezerwowaniu domków
walada1987 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 wóz serwisowy ? tylko co by się nie zdupcył ten pasek Ty się o pasek ale swój w spodniach morzesz martwić [emoji4] a nie o mojego pastucha on jest w lepszej kondycji niż ja [emoji14] Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Na takie cos to moze ja bym się pisał bo bliżej i tylko 1 noc bede poza domem Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Trasa rowerowa oczywiście będzie cały czas z górki... [emoji16][emoji6]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Ciekawy pomysł na 40-50km po w miarę płaskim się piszę.
pajda Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Ja też mogę coś popedałowc max 50 km z pauzą na zimnego browara
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Damy rade tam można fajną trasą dojechać a od Rud juz fajnym asfaltem co prawda drogą ale spokojną trasa nie przekroczy 50 km a do Rud można fajnym lasem pojechać Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 i takie podejście do tematu mi się podoba będzie dobrze, inaczej i sportowo Ps. zrobimy se fajną wycieczke ze spokojnym tempem - kto dojedzie ostatni ten piz*eczka
Pucek Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Wypad mi pasuje, najwyżej kupię rower z silnikiem Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 No i wszystko już wiem, wszystko pochytane i ogarnięte Wszelkie ostateczne info będzie lądować w pierwszym poście
Pucek Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 No i wszystko już wiem, wszystko pochytane i ogarnięte Wszelkie ostateczne info będzie lądować w pierwszym poście To jeszcze zmień pierwszy post a nie tylko sam tytuł Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi