miron78 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Miejscowość Szymocice ośrodek "Leśna Polana" Termin to wypad z soboty na niedzielę 26/27 maj Cena 90zł/osoba i zawiera: nocleg, sobotni grill, niedzielne śniadanie SOBOTA Zbiórka Knurów ul.Grunwaldzka 14 - od godz. 12.00 do godz. 13.00 (tu się rozpakujecie, zostawicie fury i przesiądzecie na rowery) WYJAZD 13.00 (trasa będzie podana na zbiórce i nie przekroczy 50km) Planowany przyjazd do ośrodka w przedziale 16-17.00 (nie ma ciśnienia i napinki - domki i tak mamy od 16.00) Na miejscu mamy rezerwacje paleniska ze szpikulcami i we własnym zakresie robimy sobie grila - cena zawiera: (sztućce, talerzyki, kubki, ketchup, musztarda, kiełbasa, pieczywo + napoje coca cola i sprite) we własnym zakresie alkohol+szkło Na miejscu bezpłatnie możemy skorzystać z boisk siatkówka plażowa + piłka nożna oraz odpłatnie wioska spa NIEDZIELA 9.00 mamy podane do domków śniadanie (herbata, kawa, pieczywo, deska serów, deska wędlin, pomidor, ogórek +jajecznica) 10-11 pakujemy się i ruszamy w drogę powrotną PODZIAŁ NA DOMKI Domek nr 7 1. Miron 2. Mario 3. Osiek 4. Łukasz 5. Tomi 6. Majki Domek nr 6 1. Tomasz 2. Aga Tomasza 3. Gregory 4. Pucek 5. Polkov Domek nr 5 1. Stasiu 2. Diman 3. Miszka 4. Ucho 5. Pajda Jeszcze kilka ogólnych info Osoby chcące uczestniczyć w imprezie/grilu ale bez noclegu mają do poniesienia koszt 15zł (uczestnictwo w grilu) i coś o czym się dowiedziałem dzisiaj opłata za wejście na ośrodek 7zł osoba dorosła i 5zł dziecko - czy ktoś to będzie sprawdzał - nie wiem Ilość takich osób muszę znać do czwartku 24.05 Rowerzyści - jeżeli chodzi o nasze sprzęty to zabrać jakieś zapięcie - będziemy je mogli razem spiąć bezpośrednio przy domkach Ja zorganizuje transport który na ośrodek dostarczy nam wszystkie rzeczy na grila, natomiast rzeczy osobiste i jakieś ubrania do przebrania bądź cała reszta jaką chcecie zabrać musicie się spakować żeby mieć to w trasie ze sobą - plecaki te sprawy. Dlatego że tak jak w tamtą strone nie ma problemu i możemy to wrzucić do auta tak w drodze poerotnej już transportu nie będzie więc i tak musimy to mieć ze sobą Pogoda W razie pogody uniemożliwiającej zrobienie grila (na miejscu brak paleniska zadaszonego) grila zamieniamy na zamówienie pizzy (cena zostaje bez zmian) W razie pogody totalnie skrajnej uniemożliwiającej wyjazd na rowerach wyjazd jest aktualny i ruszamy z tego samego miejsca tyle że rowery zamieniamy na samochody a godzine wyjazdu z 13 zmianiamy na 15.00 pytania, uwagi, sugestie ? Edytowane 25 Maja 2018 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Jestem na tak - solo jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 solo wpłacam... niezależnie czy uda mi się być.. Zator musi być Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Mi pasuje, jedna osoba...Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Impreza Miszki, ale synek chyba zapomniał hasła do logowania na forum Ja jestem chętny, jak pojedzie jeszcze jakaś Kobieta to Basia również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Walada tez się pisze, do kiedy kasa ? Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Lutego 2018 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 12 minut temu, walada1987 napisał: Walada tez sie pisze do kiedy kasa Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka używaj znaków interpunkcyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 używaj znaków interpunkcyjnych Oj tam. Teraz lepiej? Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Na Zator zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) W tym roku tylko jedna osoba (ja), Młoda siedzi w chacie. Do kiedy ta kasiorka i ile?? Edytowane 22 Lutego 2018 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 ja się piszę , do kiedy kasa ? Walada dzięki za sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 ja się piszę , do kiedy kasa ? Walada dzięki za sms Spoko a masz jakis namiar do sensiWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Spoko a masz jakis namiar do sensiWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu TapatalkaJuż mu posłałem info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Już mu posłałem info OkWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Pewno też się skuszę. Dzięki na info ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 na razie zbieram info kto ostatecznie chętny - potem będzie info o wpłacie - śledzić temat - na wpłatę będzie 7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 na razie jest 9 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 2 minuty temu, miron78 napisał: na razie jest 9 osób Basi nie licz, bo raczej żadna kobita nie pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 jeżeli zrobi się impreza w małym gronie i samych facetów to pytanie czy nie moja druga propozycja jest lepsza Ogarnąć sobie zostawiają ten termin gdzieś domek lub dwa na jedną noc - typowo na napicie się wspólne i tyle albo z soboty na niedziele albo z piątku na sobote jak wygodniej i po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi