Opublikowano 11 Marca 20188 l super ta felga, lusterka też dobrze tu siadły i nawet ich rozmiar mi nie przeszkadza
Opublikowano 11 Marca 20188 l Bardzo ładna lampy z tylu z polifta przód tez będzie zmiana ? Trochę więcej roboty z tym hehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 Marca 20188 l Świetnie wygląda to Twoje B8. Kolor faktycznie rzadko spotykany na B8 a w połączeniu z tymi felgami jest konkret! Co to w ogóle za felga? OEM Audi czy jakiś aftermarket? Jak aftermarket to jaka marka i model?
Opublikowano 12 Marca 20188 l Autor 13 minut temu, luk330 napisał: Świetnie wygląda to Twoje B8. Kolor faktycznie rzadko spotykany na B8 a w połączeniu z tymi felgami jest konkret! Co to w ogóle za felga? OEM Audi czy jakiś aftermarket? Jak aftermarket to jaka marka i model? Dzięki! Już któras osoba z kolei pyta co to za felgi jedna już nawet na OlX sobie zamówiła takie same . Są ta słynne Wheelworldy. Dodatkowo pod zamówienie zostały zrobione w delikatny jakby chrom. 200 euro więcej to kosztowało. Parametry 9J ET 33 .
Opublikowano 12 Marca 20188 l Wheelworld WH18 - znalazłem, dzięki pytam bardziej z ciekawości, bo sam się chyba na 20 cali nie zdecyduje, za dużo jeżdżę po kiepskich drogach, ale felgi świetnie wyglądają.
Opublikowano 12 Marca 20188 l Ja kupiłem te felgi identyczne na olx tez 20 9j et 33 koles przywiozl je z niemiec z magazynu nowe i cena smieszna bo kupilem je za 2100zl z przesylka i gwiazdkami na sruby jak na zdjeciu, wiec cena smiech za taki alus, z tego co wiem to ma tez takie 19 za jeszcze lepsza kase. Jak ktos chce namiar pisac
Opublikowano 15 Marca 20188 l W dniu 9.03.2018 o 17:01, radzio06 napisał: Do czasu założenia składanych i liftowych lustrerek, będą takie. Może ktoś podpowie, czy warto malować zaciski w złoty kolor? Bo nie mogę sobie wyobrazić i mam dylemat czy malować czy nie Jaki zestaw Eibacha masz ? Jakie amorki ? Ładnie się prezentuje ?
Opublikowano 18 Marca 20188 l Autor Eibach Pro-Kit Sportline czy jakoś tak. No i zaciski ogarnięte. Dla mnie jest ok
Opublikowano 18 Marca 20188 l jak czerwone sprężyny to na eibach SPORTLINE - sam mam takie u siebie na 9j et 33 przód nie przyciera ?
Opublikowano 18 Marca 20188 l Autor Sprężyny czarne. Przod nie przyciera. Troszke zrolowany. Bo wcześniej były inne kola..
Opublikowano 18 Marca 20188 l 3 godziny temu, radzio06 napisał: Sprężyny czarne. Przod nie przyciera. Troszke zrolowany. Bo wcześniej były inne kola.. jak na pro-kit to dosyć nisko usiadło
Opublikowano 18 Marca 20188 l Autor 23 minuty temu, marcin_o23 napisał: to nie pro kit tyko sportline, więc -50 Chyba dobrze piszesz... aż jutro sprawdzę.
Opublikowano 18 Marca 20188 l Najładniejszy avant w B8 jaki widziałem. Brakuje tylko stolków recaro bo te to takie dziady..
Opublikowano 18 Marca 20188 l Autor 21 minut temu, wielik napisał: Najładniejszy avant w B8 jaki widziałem. Brakuje tylko stolków recaro bo te to takie dziady.. A no brakuje, brakuje