DejwB5 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam kolegów i kolezanki Mam takie pytanie moze dziwne ale nikt zze sprzedawców nizna odpowidzi, a mianowicie mam w swojej audi radyjko CONCERT I bez systemu Bose a musze wymienić przednie głosniki bo chyba jeden nie wytrzymał presji i teraz brzeczy,i moje pytanie jest czy moge wymienic te swoje głosniczki przednie ze zwykłych jakie mam na te z systemem Bose i czy to da rade czy nie,Z góry dziekuje z podpowiedz,.szerokiej i czarnej zycze drogi oczywiscie.pozdro
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 można wymienić, tylko one mają swoje "pudełka" jeszcze i nei wiem, czy nie trzeba będzie czegoś podpiłować, zeby weszło, ale najprawdopodobniej będzie plug&play.
DejwB5 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 małe sprostowanie sory to model Concert II na cd
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 tak, da się, tylko po tej wymianie nie koduj radia VAG'iem na Bose, bo wtedy wszystkie głośniki są sterowane przez zewnętrzny wzmacniacz, a Ty po prostu chcesz wymienić głośniczki;)
DejwB5 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 ok czyli sie da.a mam jeszcze takie pytanie gdzie mozna takie głosniki kupic w wawie lub okolicach.dzieki
kepasa Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nie kombinuj załóż normalne głośniki, ja nie mam napisów bose, podpiąłem głośniki pod ładny piecyk i kolega który ma bose z ori wooferem był pod wrażeniem... także szkoda prądu na szukanie dóbr
Rekomendowane odpowiedzi