turdzi Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 sa rozne hobby jedne bardziej kosztowne inne mniej , ale zeby tak od razu od debili wyzywac.......... No serio mowie. Ale nie ma co wiecej tematu przeciagac. Zycie plynie dalej... kurcze przykra sprawa , ale w sumie lepiej wczesniej niz za pozno........... zadam moze glupie pytanie ale kto w tej syt. bierze psa ?
_Makki_ Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 nie ma co wiecej tematu przeciagac. ale nie wiń Jej A gdzie to wyczytales? Reszta bez komentarza... ale kto w tej syt. bierze psa ?
Cineksik Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 R E Z A Ć a nie się w psycholożków zabawiacie :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja jak pierwszy raz zobaczyłem twój temat, to dosłownie pomyślałem - debil, myślę że większość tak myślała . tak, z pewnoscia wiekszosc tak myslala
nex Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja jak pierwszy raz zobaczyłem twój temat, to dosłownie pomyślałem - debil, myślę że większość tak myślała . tak, z pewnoscia wiekszosc tak myslala noooo z pewnością większość forum kupuje kosmetyki za kilka tysięcy miesięcznie i prawie dostaje zawału jak palcem dotkniesz karoserii auta. Ja nie mam zamiaru nikogo tu obrażać, napisałem co pomyślałem, może źle napisałem pisząc de**l, chodziło bardziej o "maniak"
Flyer Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 mysle, ze wiekszosc moze pomyslec "wariat", bo "debil" to ciut inne okreslenie, ale rozumiem, ze nie czujesz tej subtelnej roznicy
nex Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no po prostu źle się wyraziłem. Jeżeli uraziłem autora - to przepraszam
MARCIN607 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Makki Moja Pani wczoraj jak zobaczyła Twoje auto na kalendarzu powiedziała że jest nawet ładniejsze niż nasze
mystic.pl Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Już widzę ten płacz Maćka przy podziale majątku, połowę kremów do auta będzie musiał oddać Sorki Makki za czarny humor w tej niemiłej sytuacji, ale nie mogłem się powstrzymać mam nadzieję, że wybaczysz bo widzę, że masz w gruncie rzeczy optymistyczne podejście co do okoliczności
_Makki_ Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Makki Moja Pani wczoraj jak zobaczyła Twoje auto na kalendarzu powiedziała że jest nawet ładniejsze niż nasze Hehe, to podziekuj ladnie Twojej pani Już widzę ten płacz Maćka przy podziale majątku, połowę kremów do auta będzie musiał oddać Sorki Makki za czarny humor w tej niemiłej sytuacji, ale nie mogłem się powstrzymać mam nadzieję, że wybaczysz bo widzę, że masz w gruncie rzeczy optymistyczne podejście co do okoliczności No no, fibry na pol bedziemy rwac itp. Innego podejscia nie moge miec. Jak juz nie da sie z tym nic zrobic to trzeba patrzec do przodu a nie do tylu. Wyciagnac wnioski, znalesc duzo mlodsza lale i sobie wychowac.. Zart ofkoz Z moja kosmetyka ludzie moga pisac i myslec co chca. Mam to gdzies. Wedlug mnie nie ma nic lepszego niz hobby i zainteresowania ktore przynosza korzysci finansowe Jeden lubi monety, znaczki, modelarstwo i kolejki elektryczne a ja lubie woski, zadbane auto i wet look Z nowosci to nabylem kolejna 4 juz maszynke - Flex XC 3401 VRG: Park polerek i DA uwazam za zamkniety Nowe smalczyki do kolekcji: - Zymöl Concours duzy sloik - Chemical Guys Celeste Dettaglio - Chemical Guys Lava Luminous Glow Infusion - Dodo Juice Straght 8 [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 10:27_________________________________________________A bialasowi chce nareszcie wywalic tylna wycieraczke, wybrac sie do PL i zamontowac LEDy od lifta bo moje klosze niedlugo same odpadna. Padaka niesamowita z tymi peknieciami. No i jeszcze podswietlenie tylnej tablicy w LEDach ORI od lifta podobno ladnie swieci Bez wycieraczki:
Flyer Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 yyy... to byly wersje fabrycznie bez wycieraczki ?
_Makki_ Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 yyy... to byly wersje fabrycznie bez wycieraczki ?
Flyer Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 na zdjeciach "zaslepienie" wygalda jak fabryka
mystic.pl Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Z nowosci to nabylem kolejna 4 juz maszynke - Flex XC 3401 VRG: Park polerek i DA uwazam za zamkniety O, fajna maszynka , sam o niej myślałem i może kiedyś sobie sprawię, gdy będę miał więcej czasu na zabawę. Napisz jakąś recenzję jak odpalisz DA, jestem bardzo ciekaw porównania do DA np Kestler lub G220 Gdzie w PL tak profi zaślepiają otwór po wycieraczce ?
_Makki_ Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 na zdjeciach "zaslepienie" wygalda jak fabryka No wlasnie o to chodzi [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 11:02_________________________________________________ O, fajna maszynka , sam o niej myślałem i może kiedyś sobie sprawię, gdy będę miał więcej czasu na zabawę. Napisz jakąś recenzję jak odpalisz DA, jestem bardzo ciekaw porównania do DA np Kestler lub G220 Gdzie w PL tak profi zaślepiają otwór po wycieraczce ? Flexa DA nie mozna porownywac do Kestlera czy G220 bo jest 100 lepsza M.in dlatego ze mozesz sie na niej np polozyc robiac korekte a skubanej nic to nie robi, idzie jak przecinak dalej. Wiadomo ze Flexem rotacja zrobi sie to 2 razy szybciej ale sa lakiery gdzie wykonczenie DA bardzo sie przydaje.. Zaslepic mozna samemu kupujac korek np z: http://www.gecleant.de/shop/glasstopfen-fuer-audi-vw-seat-skoda.html
mystic.pl Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 O, fajna maszynka , sam o niej myślałem i może kiedyś sobie sprawię, gdy będę miał więcej czasu na zabawę. Napisz jakąś recenzję jak odpalisz DA, jestem bardzo ciekaw porównania do DA np Kestler lub G220 Gdzie w PL tak profi zaślepiają otwór po wycieraczce ? Flexa DA nie mozna porownywac do Kestlera czy G220 bo jest 100 lepsza M.in dlatego ze mozesz sie na niej np polozyc robiac korekte a skubanej nic to nie robi, idzie jak przecinak dalej. Wiadomo ze Flexem rotacja zrobi sie to 2 razy szybciej ale sa lakiery gdzie wykonczenie DA bardzo sie przydaje.. Czytałem o niej reckę gdzieś na zachodnich stronach i widziałem zastępcze talerze do mniejszych padów
ohm Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no rozumiem,że wygląd wyglądem,ale wycieraczka wg Ciebie naprawdę nie jest przydatna? ja uważam inaczej,ale może jestem z innej planety jak jade i pada deszcz,leży ciapa ze śniegu czy coś,to szyba jest wyraźnie uebana,pyk w manetke i po sprawie,a co bedziesz wysiadał i czyścił co chwile w trasie?
turdzi Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no rozumiem,że wygląd wyglądem,ale wycieraczka wg Ciebie naprawdę nie jest przydatna? ja uważam inaczej,ale może jestem z innej planety jak jade i pada deszcz,leży ciapa ze śniegu czy coś,to szyba jest wyraźnie uebana,pyk w manetke i po sprawie,a co bedziesz wysiadał i czyścił co chwile w trasie? kolego makki nie uzywa wycieraczek nawet przednich
majkel20 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no rozumiem,że wygląd wyglądem,ale wycieraczka wg Ciebie naprawdę nie jest przydatna? ja uważam inaczej,ale może jestem z innej planety jak jade i pada deszcz,leży ciapa ze śniegu czy coś,to szyba jest wyraźnie uebana,pyk w manetke i po sprawie,a co bedziesz wysiadał i czyścił co chwile w trasie? kolego makki nie uzywa wycieraczek nawet przednich W końcu od wycieraczek szyby się rysują
Rekomendowane odpowiedzi