oloxx Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam. Mam pytanie do znawców czyli Was. Aktualnie mam wydech z 2.5tdi w 1.9. I chciałbym założyć wydech z S4. S4 w FWD jest w zasadzie nie do dostania Chodzi mi o to czy tłumiki końcowe z quattro będą pasowały do FWD?? Na zdjęciu zaznaczyłem miejsce w którym bym chciał wstawić "łączkę". Tylko nie wiem czy w tym miejscu AWD i FWD maja takie same prowadzenie... Z góry dziękuję za wszelką pomoc Edytowane 11 Marca 2018 przez oloxx
Makale Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Tak wygląda od Quattro. Kosmetyczne różnice. S4 nie było w oście.
oloxx Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) chodzi mi o to czy jak wezmę wydech z AWD i rozetnę w zaznaczonych miejscach (chcę wstawić tam złącze 13cm) to czy będzie mi pasować do wydechu 2.5 tdi B6 FWD.... wydech od 2.5 tdi uciąłbym w tych samych miejscach ciekawostka taka iz w zeszłym roku był wydech do ośki identyczny jak S4 w B7 na allegro... Edytowane 12 Marca 2018 przez oloxx
staniek Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Nie lepiej dospawać końcówki à la S4 do tego wydechu który masz na aucie. W 1,9 i tak nie uzyskasz dobrego/ lepszego brzmienia dzięki końcowym tłumikom od S4, klekot to klekot
oloxx Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 ja chciałem tylko uzyskac lepszy efekt wizualny myślałem nad dospawaniem końcówek ale z tym o wiele więcej roboty niż obciąć w tym miejscu całe tłumiki i wstawić inne
Rekomendowane odpowiedzi