Kubadul Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Witam mam zamiar swapowac a4 b6 2.5 tdi na 4.2 abz z a8 posiadam a8 na chodzie siknik Z a4 silnik już wyjęte skrzynia zostaje moja robił ktoś coś takiego oczekuje na jakier porady co z łapami silnika itp
majkel_majki Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Nie martw się chłopie o łapy, martw się o elektronikę. Stary jak węgiel ABZ na mechanicznej przepustnicy chcesz pożenić z canem w b6 tak aby wszystko działało- tempomat, ESP? Spróbuj znaleźć koło zamachowe do abz żeby spiąć to ze skrzynią, życzę powodzenia. Trochę się porwałeś z motyką na słońce jak mam być szczery.
misiek95 Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Potwierdzam, z tego co sie dowiadywałem problemem jest właśnie koło zamachowe. Skontaktuj się z człowiekiem o pseudonimie Guzior- zrobi Ci na zamówienie
majkel_majki Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 ECU z abz trzeba przeflashować, toto nie wychodziło z manualem i bez sygnału z komputera skrzyni będą cyrki.
Kubadul Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2019 I udało się nareszcie xd po wielu trudach
majkel_majki Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Super, zamach robiony na zamówienie?
Makale Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 JAk z elektroniką sobie poradziłeś?
Rekomendowane odpowiedzi