S_N_O_P_Y Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 witam, mam problem ze swiatłami drogowymi, tzn, mrugniecie(do siebie) swiatłami drogowymi jest ok. natomiast jak włączam światła drogowe na stałe(od siebie) to palą mi się tylko światła pozycyjne, myśle ze jest to wina przekaźnika, choć nie jestem pewien, mógłby mi ktoś powiedzieć jaki przekaźnik odpowiada za światła drogowe? lub co jest przyczyną? z góry dziękuję. pozdrawiam S_N_O_P_Y
Aru Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Myślę, że to wina przełącznika świateł drogowych i kierunków. Nie dawno miałem podobny problem, kupiłem drugi przełącznik i wszystko ok. W środku pękła jakaś ścieżka i świecić nie będzie więc wymiana
kamilos_zelo Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 sorki ze odświeżam temat. Ja mam natomiast problem tego typu,ze przy włączaniu długich na stałe(od siebie) gaśnie mi wszystko :/ a przy mrugnieciu(do siebie) jest ok i zeby mi się świeciły długie, musze trzymać cały czas do siebie
bogdansky Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 to tak jak pisal ARU , pajączek pod kierownicą trzeba przejrzec
kamilos_zelo Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 dobra, zajrzę tam później. Dzieki wielkie za pomoc
Erea1 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Przełącznik do wymiany. Koszt nowego w ASO ok. 250 PLN. Na aukcjach można wyrwać używane taniej, ale często są w stanie, którego należałoby się wstydzić.
kamilos_zelo Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 kolego Erea1 a może orientujesz się czy są jakieś tańsze zamienniki? bo szczerze, to nie byłem przygotowany na taki koszt za taką małą ****** a używanego kupować nie zamierzam
Rekomendowane odpowiedzi