jarekbukowski1 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Witam. Poszukuje speca od ustawienia przedniego zawieszenia w a4 b5 na Dolnym Śląsku najlepiej w okolicach Wałbrzycha. Byłem juz u kilku i żaden pseudo fachowiec nie potrafi porządnie ustawić zawieszenia. Wszystkie wahacze zostały wymienione na nowe, zwrotnice i sanki są prościutkie, dolne wahacze są dobrze wyregulowane. A po ustawieniu geometrii dalej mam przestawiona lekko kierownice w lewo i delikatnie ściąga. Proszę o pomoc
majkel_majki Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Spróbuj najpierw zamienić opony między osiami tylną i przednią, winne mogą być właśnie opony.
jarekbukowski1 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 Wymienialem cale kola i opony miedzy tylna a przednia osia a nawet miedzy prawa a lewa strona i caly czas to samo
jarekbukowski1 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 Wymienialem cale kola i opony miedzy tylna a przednia osia a nawet miedzy prawa a lewa strona i caly czas to samo
jarekbukowski1 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 Kurcze teraz patrzylem i zobaczyłem ze lewe kolo jest cofniete o okolo 1cm do tyłu.
Czuter94 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Geometrie powinno się ustawiac względem dwóch osi, może z tyłu masz trochę przestawione. Masz jakiś wydruk?
jarekbukowski1 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Problem rozwiązany. Czuter94 masz racje. W piątek byłem w serwisie Toyoty, mój znajomy tam pracuje i okazało sie że tylna belka była prestawiona o 2mm na mocowaniach do karoserii. Dzięki za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi