Damian x10 Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Witam. Mam a4 B5 1.9 TDI 110km. Mam problem z autem bo pali w granicach 8 litrów i jest słabe. W zeszłym tygodniu wymieniona grucha i turbina po regeneracji a autko dalej sobie nie radzi. Pomóżcie może ktoś miał podobny przypadek?? *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. ->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin. Proszę poprawnie nazywać tematy nie jak teraz "Problem" w przeciwnym przypadku będą usuwane - poprawiłem. 1
Damian x10 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Opublikowano 19 Marca 2018 A co to dokładniej jest ten komplet logów?? Bo nie bardzo się znam.:/
Undisclosed Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Czyli odczyt parametrów podczas jazdy (dynamiczne), na jałowym biegu (statyczne) oraz wymuszone przez sterownik (BS), wszystko to wykonane przy pomocy interfejsu, laptopa. Ale proponuję udanie się do mechanika, skoro nie wiesz co to jest. Może dolot/intercooler nieszczelny? Tak naprawdę przyczyn może być multum, bez logów nie ma co gdybać. Edytowane 23 Marca 2018 przez Undisclosed
Rekomendowane odpowiedzi