ferytek Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Witam serdecznie, szukam od ponad 4msc a4b8 sedan z PB po lifcie. Wszystkie z dobrym wyposażeniem sa z USA< czyli powypadkowe. Jednak jeżeli robota dobrze zrobiona, to akurat nie ma co się przejmować. Jednak jak poprosiłem jednego speca o skontrolowanie autka to dodatkowo napisał mi tak: Cytuj Wie Pan tu już nie chodzi tylko o wypadkowosc tego auta, ale proszę pamiętać, że one z europejskimi odpowiednikami wspólne mają głównie blachy i standardowe naprawy potrafią kosztować... Czy to prawda, że naprawy są o wiele droższe?
majkel_majki Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Nieprawda, b8 są już praktycznie zunifikowane z wersjami na Europę, główne różnice to oświetlenie i drobiazgi w rodzaju innej częstotliwości HomeLink.
ferytek Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 Czyli się nie bać takiego czegoś?Upatrzyłem sobie w końcu sztuke po nie aż tak dużym wypadku.. i stąd to pytanie! Dziękuje Ci majkel!
Rekomendowane odpowiedzi