Kris26 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Witam jestem na tym forum nowy , a więc jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 2.0 143km [CJCA] z 2012r , od 2 tygodni . Wyposażenie -parktronic -Climatronic 2 strefowy -Nawigacja 3g+ - Asystent pasa ruchu -Aktywny tempomat (radar) -czujnik deszczu /zmierzchu -fotele elektryczne i podgrzewane Przez 2 tygodnie udało mi się zrobić w nim korektę lakieru 3 etapową i nałożenie powłoki ceramicznej firmy GTECHNIQ Crystal Serum Light i Exo v2 . Polecam każdemu super właściwości hydrofobowe i nie tylko . Planuje zrobić jeszcze kilka rzeczy związanych z autkiem , a mianowicie -Felgi przynajmniej '17 jakiś profil 45 -Przyciemnić szyby tył oraz przód -El składane lusterka -Automatycznie zamykany bagażnik -Doświetlanie zakrętów itp. uruchamianych z VCDS -Za rok z pewnością wjedzie jakiś chip na 180 km Zdjęcie autka zaraz po zakupie A oto kilka fotek po zabiegu
Kris26 Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 10 minut temu, barca8585 napisał: ładny lifcik Dzięki
Veiru Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Fajne wozidło Poka środek Co do felg to proponuje Ci myśleć przynajmniej o 18''. 17'' zgubi się w nadkolu i nie będzie to średnio wyglądać. Na komforcie wiele nie stracisz Po za tym widzę, że jesteś z Zielonej to drogi macie tam fajne. 9 godzin temu, Kris26 napisał: -Doświetlanie zakrętów itp. uruchamianych z VCDS Masz na myśli doświetlanie w halogenach? Myślałem że każda b8 po lifice ma to w standardzie
Kris26 Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 No to tak 18 fela bardzo fajne ale kurcze droge do domu mam niezbyt fajną zrobię zdjęcia to zobaczysz i ocenisz że na tą drogę to jakiś Jeep by się przydał . A co do doswietlania to one są , ale trzeba vcds-em uruchomić . Tak samo jak test / prezentacje wskazówek zegarów , lusterka składane na dół przy wrzuceniu wstecznego itp.
Rekomendowane odpowiedzi