zaciukany1 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Cześć. Mam audi a4 b7 i nie wiem gdzie siedzi wzmacniacz, powinien być w bagażniku po lewej stronie, ale tam jest pusto, zwykły schowek, mam nagłośnienie Bose, bas podciągnięty prawie na maxa, głośno jest, ale praktycznie bez basu. Brat w a8 ma wzmaka z tyłu po lewej stronie, tez z Bose i tam to tłucze konkretnie. Czy to możliwe, że nie mam wzmacniacza ? Dlaczego taki słaby bas ? Nagłośnienie te same, ale różnica kolosalna ... :/
bobikos Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wzmak jest po prawejWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
zaciukany1 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) tam też nie ma... chyba, ze jest zabudowany, ale to byłoby bez sensu.. Możliwe jeest, zebym nie mial wzmaka ? Jesli nie to co jest powodem tak słabej jakości bassu ? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez zaciukany1
tazzi Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 kolego ale w sedanie masz gdzie indziej wzmaczniacz Patrz numerek 10
zaciukany1 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 no dobra, to muszę go tam mieć, nie ? To dlaczego tak słabo gra ?
zaciukany1 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 ktoś coś ? jaka może być przyczyna słabej jakości bassu ?
Rob@k Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Może kostka od subwoofera jest odpięta. Głośnik gra.
Fido Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 20 minut temu, Rob@k napisał: Głośnik gra. A skąd Tobie wiedzieć czy u niego ten głośnik gra ? Wróżka ???
zaciukany1 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dobra, Panowie, gdzie tej kostki szukać ? chodzi o ten głośnik pod tylną szybą ?
Rekomendowane odpowiedzi