Salas_ Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam. Jak kupiłem samochód (pół roku temu) to w FISie mogłem przełączyć manetką opcję i były tam między innymi strzałki kierunku jazdy lub prędkość z jaką jadę... Zrobiłem fabryczne ustawienia żeby samemu sobie ustawić wszystko od nowa i później już nie znalazłem tych opcji, a chciałbym ustawić sobie na FISie prędkość z jaką jadę. Może ktoś wie jak mi pomóc? Ustawić coś w rns-e czy wejść w jakieś ukryte menu? RNS-E mam + kolorowy FIS. Pozdrawiam Skrobnięte z Szajsunga S7Edit/ Wgrywałem język polski jeśli to ma jakikolwiek związek.
Fido Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 20 godzin temu, Salas_ napisał: były tam między innymi strzałki kierunku jazdy Włącz opcję kompasu w navi
Salas_ Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Włącz opcję kompasu w naviWłączyłem i nie ma właśnie... Chyba, że płytę muszę włożyć z navi na Polskę? Chociaż wtedy nie była włożona PL na bank. Bardziej mi zależy na prędkościomierzu i tak. [emoji22][emoji16]Skrobnięte z Szajsunga S7
Salas_ Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Taką wersję mam jak coś. Skrobnięte z Szajsunga S7
Rekomendowane odpowiedzi