Wąski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 2050 zł kosztuje komplet LUK-a dwumas+tarcza+docisk+ łożysko do AVF I to jest dobra cena.Realna
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 teraz mam 200 PS..i porównamy 170 vs 200.. łoł, a czemu taki downgrade o 30 PS ? Jak masz 200, to mozemy sprawdzic te 200 po moim programie
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Michał kiedy program? i gdzie w końcu?
lukaszr Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 w sumie odjeżdżałem na każdym biegu na wyższych obrotach bo to duża locha gt22 i się później wkręca niż mała turbina AWX, po drugie jechałem w 2 osoby + wypchany bagażnik :gwizdanie: Adaś, proszę Cię, nie ściemniaj, bo jechaliśmy równo, a ja jeszcze ze ślizgającym się sprzęgłem. Na końcu lekko odszedłeś. Lukasa nie traktuj jako drugą osobę , a ja mam avanta czyli cięższy niż Twój sedan więc bagażnik musiał być zapełniony Jak zrobię sprzęgło to z chęcią możemy pojechać, ale tym razem tak żeby nie pojechał za nami ciemny Mondeo z gratisowymi pkt. karnymi i mandatem
lukaszr Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 spoko stestujesz nowego dwumasa Otóż to właśnie
lukaszr Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 a kiedy mountink owe koło ? Być może w następnym tygodniu lub za dwa.
boseron Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 tez jestem zdania ze w ośce nie ma co przesadzać , to zawsze bedzie ośka. Nosze sie z zamiarem zawirusowania ale w granicach rozsądku, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi