Staropramen Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Chciałbym zamontować w moim audi tempomat, ale mam pewne wątpliwości czy jest to w ogóle możliwe w moim modelu. 1.8T 150km ANB 2000r polift Skrzynia automat Tiptronic Sterowanie przepustnicą elektroniczne Pytanie jest tego rodzaju czy da się to zrobić poprzez połączenie odpowiednich kabelków czy jest to już grubsza robota ze zmianami mechanicznymi (oprócz wsadzania manetki oczywiście :)) Moje obawy dotyczą głównie tego jak skrzynia automatyczna będzie współgrała z tempomatem. Będę wdzięczny za pomoc bo czeka mnie trasa ponad 1000km i tempomat byłby dużym ułatwieniem. Pozdrawiam. Jak się uda to wrzucę tutaj foto poradnik z przebiegu instalacji. Pozdrawiam Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Staropramen
wesz82 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Jest temat na forum. Poszukaj wpierw nim zapytasz..
rafal83_1983 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 W B6 to kwestia dołożenia manetek i zakodowania.
wesz82 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ale to b5... Niech kolega poczyta temat to sie usmiechnie jak latwo to zrobić.. Ktos tam porobil foty ladnie wsio opisal wlasnie po to...
Rekomendowane odpowiedzi