Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

UPC - jaką umowę podpisać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie płacę 127zł i mam tak:

internet 2mb

telewizję

telefon 30min.

Dostałem propozycję żeby przedłużyć umowę za 138zł

miałbym to co wcześniej + 70 nowych programów...

Dodam że korzystam również z usług C+ głównie z racji na C+ i HBO jak również Orange Sport ( nie mają w UPC )

W C+ również wkrótce mi się kończy umowa - aktualnie płace około 100zł.

Mogę też wziąść to co mi zaproponowano w UPC i dodatkowo C+ oraz HBO za kwotę 193zł - wówczas rezygnuję z Cyfry.

Dodam również że jak umowy nie przedłużę w UPC to będę musiał płacić 166zł...

Podsumowując - mam do wydania miesięcznie 200zł

Chcę mieć telefon, kablówkę, internet a także C+ i HBO.

Może ktoś z Was zna jakąś ciekawą ofertę UPC o której Pani mi zapomniała powiedzieć :)

Z góry dzięki za wszelkie info :hi:

Opublikowano

Aster wchodzi w gre? Czy nie masz opcji podlaczenia go?

Bo tam jest to wszystko czego potrzebujesz. [choc telefon podobno jest przecietny]

Opublikowano

aster to padaka po mojemu. za 220zł miesiecznie mam podstawowy pakiet tv + telefon (tez taka zwykla opcja) + net 4/6mbs. a upc juz oferuje net z predkoscia 20DL i 2UL!!!

Opublikowano

Targuj sie z tymi handlowcami z UPC, bo sa dosc elastyczni. Pelny pakiet TV(bez C+ i HBO bo to dodatkowe pakiety) + internet 2Mb mozna miec za 69PLN. :naughty:

Opublikowano

Targuj sie z tymi handlowcami z UPC, bo sa dosc elastyczni. Pelny pakiet TV(bez C+ i HBO bo to dodatkowe pakiety) + internet 2Mb mozna miec za 69PLN. :naughty:

ta cena 69zł za telewizje + internet 2 mb to normalna cena w stałej promocji jedna usługa za 50 % ja tak płace.. ale żałuje ze nie poczekałem na bodajże 10 mb i 20 zł wiecej

Opublikowano

ja mam 148 zl za internet 10 mbit i nagrywarke HD

telefonu nie mam

kumpel za net 10 mbit, nagrywarka HD (pakiet z canal+) pierwszy mies 170, 5 mies 190 i reszta umowy 210 zl

Opublikowano
  • Autor

Astera niestety nie mam opcji... Generalnie tak czy siak jestem bardzo zadowolony z upc i nie chciałbym zmieniać.

Nie chce też wracać do TP z telefonem, wolę mieć wszystko u jednego dobrego dostawcy :)

Opublikowano

Az tak niezbedny jest Ci telefon? Przeciez to dinozaur :)

Opublikowano

ta cena 69zł za telewizje + internet 2 mb to normalna cena w stałej promocji jedna usługa za 50 % ja tak płace.. ale żałuje ze nie poczekałem na bodajże 10 mb i 20 zł wiecej

W kazdej chwili mozesz zmienic pakiet na wiekszy. Nie musisz czekac do konca promocji :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Az tak niezbedny jest Ci telefon? Przeciez to dinozaur :)

U mnie ten dinozaur często dzwoni :kox:

Opublikowano

w różnych miastach są różne promocję, przykładowo czeladz za 59 zł kablówka+2MB, najlepiej dzwoń i strasz ich że zrezygnujesz, co to ma być itp... Pracuje dla UPC już 3 lata, muszę dowiedzieć się czy mogę sprzedawać w krakowie:):P[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 15:50_________________________________________________nie ma nowych 70 programów, tylko ok 10;)

Opublikowano
  • Autor

No widzisz jak mi Pani powiedziała... Dowiaduj sie czy możesz i szykuj dla mnie dobrą ofertę :naughty:[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 16:01_________________________________________________No i przyjąłem ofertę :)

- internet 2mb

- telefon 30min. gratis, min. 11gr.

- telewizja cyfrowa pakiet max 100 programów + dekoder z możliwością nagrywania bez HD bo nie mam HD :)

http://www.upc.pl/telewizja/cyfrowa/kanaly/

http://www.upc.pl/telewizja/cyfrowa/porownanie_dekoderow/

umowa na rok za 153zł/miesięcznie

Mam jeszcze możliwość dokupienia HBO,HBO2,HBO COMEDY i C+,C+ SPORT, C+ FILM za:

pierwszy miesiąc free, kolejne pięć za 45zł, nastęone za 55zł :)

Max opłata 208zł

I jak, dobry wybór :?: :mysli:

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam.Odświeżę trochę temat.Zastanawiam się nad zmianą pakietu w UPC. http://promocje.upc.pl/pakiety-2-w-1 Obecnie mam zwykłą tv+net 10MB/s i płacę 137zł.Myślę nad zmianą pomiędzy za 124,50 a 150 zeta.Nie wiem tylko co lepsze Select HD czy Max HD?Może ktoś z Was lub znajomych ma któryś z tych pakietów i poradzi co wybrać :mysli:

Opublikowano

.. a ja mam pakiet select + internet 15 Mbit/s za 110.. i swój router wi-fi (Linksys WRP400) z bramką VOIP (telefon we FreeCoNet - mogę polecić 1.85 pln/mies.)

.. co do netu to "idzie" ok. 8 Mbit/s ale to może dlatego, że jako priorytet na routerze jest ustawiony Voip...

Opublikowano

Jarko,

ja bym miał wątpliwości czy brać...

Swego czasu miałem neta 10 mbit, telefon z darmowymi weekendami i wieczorami + telewizja (tylko że analog, jeszcze TV HD nie miałem) i płaciłem 145 jakoś.

Teraz mam 25 mbit z Wi-Fi, dekoder cyfrowy (ok. 100 kanałów i +/- 20 programów w HD oraz pakiet Canal Plus w HD) oraz Multiroom (tj. 2 dekoder z tym samym co na pierwszym) i płacę 130 miesięcznie.

Telefon stacjonarny mi był kompletnie niepotrzebny bo i tak mam problem żeby wygadać darmowe minuty z komórki :)