thomas510 Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Nie wiedziałem gdzie napisać ten wątek z góry przepraszam Używa ktoś z was takiego wynalazku pod zapalniczkę? Daje wiatrak pod zapalniczkę jakiś efekt? Ratuję się juz wszystkim mam w aucie padnięta klimę czarne auto czarna deska czarne fotele i w sumie to wychodzi piekarnik Ostatnio widziałem wiatraki pod zapalniczkę cenaokoło 30zl Chyba że macie jakieś inne patenty na schłodzenienie auta
robercik123 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Nie wiedziałem gdzie napisać ten wątek z góry przepraszam Używa ktoś z was takiego wynalazku pod zapalniczkę? Daje wiatrak pod zapalniczkę jakiś efekt? Ratuję się juz wszystkim mam w aucie padnięta klimę czarne auto czarna deska czarne fotele i w sumie to wychodzi piekarnik Ostatnio widziałem wiatraki pod zapalniczkę cenaokoło 30zl Chyba że macie jakieś inne patenty na schłodzenienie autaKiedyś dawno temu miałem coś takiego w maluch. Porażka dmucha gorącym powietrzem i jest jeszcze gorzejWysłane z mojego G3421 przy użyciu Tapatalka
WojtasTaba Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 (edytowane) Znajdź jakąś miejscówkę, niekoniecznie 2 metry pod drzwiami klatki, gdzie wiesz, że samochód będzie w cieniu. Jeśli musi stać na słońcu to możesz stawiać przodem w kierunku ściany wschodni południowej i kłaść na przednią szybę folię, taką jak przeciw zamarzaniu tylko stroną błyszczącą do zewnątrz. Możesz również założyć owiewki na drzwiach i zostawiać rozszczelnione szyby. Ale to wszystko patenty lat PRLu. Teraz najlepszym patentem jest naprawa klimy Edytowane 6 Maja 2018 przez WojtasTaba
Rekomendowane odpowiedzi