Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarny wilczur 3.0 TFSI SLINE 441ps/555nM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem sam w USA, full opcja jak na tamtejszy rynek:

- 2012 / 96kkm przelotu / czarny

- full led, radary, neony, bose, czarny sufit, sline, night vision, hud, grzane wentylowane d*py , szyberdach, grzana kierownica, pilot garazowy, elektryczne fotele itp.

Jeszcze nie mam fajnych fotek, ale tak szybko jak bede mial to z Wami sie nimi podziele. Autko delikatnie uszkodzone, airbagi i napinacze cale, do zmiany maska i zderzak.

Na zdjeciach ponizej tymczasowo byla zalozona czerwona maska.

Prace na ta chwile:

- wymiana plynow i filtrów,

- rolek osprzetu i napinaczy, paskow osprzetu

- wymiana kolka kompresora na stage2+,

- wymiana swiec

- zbadanie kompresji

- montaz EU lamp tyl i full led przód

- nowe opony bridgstone er300

- nowy separator oleju, odma, lacznik kompresora, uszczelki i pierdolki

- zrobienie klimy i czyszczenie

- soft gregor10

IMG_20180228_161042.jpg IMG_20180304_192317.jpgIMG_20180304_192324.jpg30689039_1771442032914436_78916806532199IMG_20180523_152123.jpg

IMG_20180313_161143.jpgIMG_20180323_221714.jpgIMG_20180523_075128.jpg

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

moc.png

002.jpg 01a.jpg 01b.jpg 10.jpg

11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

5.jpg 6.jpg 8.jpg

Edytowane przez roman_tyk

Opublikowano

Ladne autko....jak stage 2 to tylko gregor10 w jaśle wejdz i sprawdz co wyczynia....jesli mozesz to podaj na pw jakie ile cie wyszlo autko a ile wszystkie oplaty...szerokosci idaj wiecej fotek

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, dominika6c6 napisał:

Ladne autko....jak stage 2 to tylko gregor10 w jaśle wejdz i sprawdz co wyczynia....jesli mozesz to podaj na pw jakie ile cie wyszlo autko a ile wszystkie oplaty...szerokosci idaj wiecej fotek

wczoraj wracalem po stage2 od gregor10.pl,

nie powiem, jest ciekawie :banan:

Opublikowano

Autko będzie mega, już to wiem :) 

Ma to to pneumatykę? Fajna opcja ale jak chcesz zapier... to pewnie lepiej jest na sztywnym zawiasie bo auto tak nie pływa.

Z wyposażenia dla mnie najbardziej praktyczne chyba wentylowane fotele haha. W upał na skórach nie idzie wysiedzieć choćby klima waliła - plecy mokre :)

10 minut temu, dominika6c6 napisał:

Autor dobrze zna Grześka więc na pewno będą działać chłopaki.

Opublikowano
  • Autor

ja juz sie najezdzilem glebami eibachami itp, z 1BA na tej feldze i nowej oponie nie ma tragedii spokojnie mozna smigac 180 nie ma strachu a przy tym ogromny komfort. Mam problem zeby jezdzic przepisowo tym autem, nie czuc predkosci, jak zle spojrze to potrafie zamiast 100 km jechac 100 mil i nie robi to wrazenia szybkosci.

Z fajnych rzeczy to HUD, do ktorego sie przyzwyczailem no i faktycznie te wentylowane siedzenia.

Opublikowano
15 minut temu, cinkers napisał:

Ma to to pneumatykę? Fajna opcja ale jak chcesz zapier... to pewnie lepiej jest na sztywnym zawiasie bo auto tak nie pływa.

jak się ustawi pneumatykę w dynamic to nic nie pływa i jest sztywno ;)

Opublikowano
11 minut temu, roman_tyk napisał:

ja juz sie najezdzilem glebami eibachami itp, z 1BA na tej feldze i nowej oponie nie ma tragedii spokojnie mozna smigac 180 nie ma strachu a przy tym ogromny komfort. Mam problem zeby jezdzic przepisowo tym autem, nie czuc predkosci, jak zle spojrze to potrafie zamiast 100 km jechac 100 mil i nie robi to wrazenia szybkosci.

Z fajnych rzeczy to HUD, do ktorego sie przyzwyczailem no i faktycznie te wentylowane siedzenia.

Haha co prawda to prawda. Ja po niskim B7 po przesiadce na A6 z pneumatyką nie wrócę już do takiego niskiego auta, które tarło na dziurach i było po prostu ładne ale niepraktyczne :/

1 minutę temu, jedrekx napisał:

jak się ustawi pneumatykę w dynamic to nic nie pływa i jest sztywno ;)

Pewnie w C7 jest lepiej ale w C6 nawet na dynamicu czuć na zakrętach... Może zawieszenie już nie te ale jeździłem 2-3 szt. i było to samo.

Opublikowano

u mnie jest w porządku :) nawet przy prędkościach 200+

Opublikowano
u mnie jest w porządku [emoji4] nawet przy prędkościach 200+
W C6? U mnie też przy 200 dramatu nie ma ale jednak roznice lekko czuć. Niewazne, napijmy sie za nowe auto Romana :D

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

w C7 :)

Opublikowano
  • Autor

pneumatyki nie mam, amerykance nie maja. Jeździłem w c6 zawsze miałem odczucia ze jest twardo ale jednak pływa po drodze. W c7 pewnie poprawili wszystko.

plan na przyszlosc jeszcze zmiana softu skrzyni, caly efekt tfsi daje przy zmianie biegow pod 7000, tak to zmienia przy 6200

Edytowane przez roman_tyk

Opublikowano
8 minut temu, jedrekx napisał:

w C7 :)

A no właśnie :) That's the reason.

Czekam na lepsze foty i musimy się w końcu ustawić na spotkanie. Felga już jest wybrana/kupiona?

Opublikowano
  • Autor

nie bedzie felgi, nowe opony kupilem i tak bedzie fruwal, to ma byc rodzinny niepozorny dupowoz.

Opublikowano

Paaanie ale to auto prosi o Rotorki czy Pompeje :)  Nie no spoko, 18 dramatu nie ma przecież. Jak coś to mam na sell z mojego All'ka oryginalne 18 :decayed:

Czekam na foty.

Opublikowano

Niepotrzebnie tych kol się wystraszyłeś, na tym zawieszeniu praktycznie nie czuć różnicy jesli chodzi o komfort miedzy 18 a 20 calami. 

Opublikowano
W dniu 8.05.2018 o 11:57, roman_tyk napisał:

Mam problem zeby jezdzic przepisowo tym autem, nie czuc predkosci, jak zle spojrze to potrafie zamiast 100 km jechac 100 mil i nie robi to wrazenia szybkosci.

Zamień tarcze na custom'owe, wyskalowane w km/h (uwaga - amerykańce mają skalę liniową!). Jakby co mogę Ci dać namiary do gostka co robi je perfekto i wedle wszelkich widzimisię klienta, koszt ok. 100-150zł :wink: 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, BeyerBrown napisał:

Zamień tarcze na custom'owe, wyskalowane w km/h (uwaga - amerykańce mają skalę liniową!). Jakby co mogę Ci dać namiary do gostka co robi je perfekto i wedle wszelkich widzimisię klienta, koszt ok. 100-150zł :wink: 

daj namiar. Gadalem z jednym gosciem co je produkuje i z nimi jest taki problem, ze w dzien wygladaja ok, ale podswietlenie tych tarcz juz wykazuje ze nie sa ta oryginaly. Poza tym mam radary i jest obramowka podswietlana zegarow.

Opublikowano

Może to ten sam gościu którego mam na myśli? ?
Wyślę Ci namiar na PW co by zbytecznej (anty)reklamy nie robić w wątku :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

duzo ludzi pyta mnie ile to pali wiec zalaczam dwie fotki.

7.8l/ przejazd miedzy dwoma miejscowosciami, predkosci 50-110

8.5l/ 120kilometrow przez s8 z predkosciami 140-160, potem 70kilometrow terenow zabudowanych i niezabudowanych 50-120

spalanie_1.jpg spanie_2.jpg

Opublikowano

To jest w galonach? ?