AndrzejAj3 Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 Cześć, Czy w A4 B8 w wersji bez ledów świateł do jazdy dziennej i ksenonów jest możliwość przestawienia kierunku świecenia świateł tak abym mógł poruszać się w ruchu prawostronnym bez oślepiania innych? Pytam bo np w poprzednim samochodzie mondeo mk4 mogłem przestawić kierunek świecenia świateł z ruchu lewostronnego na prawostronny i na odwrót. Wiem, że są specjalnej naklejki, jeżeli w samochodzie nie da się przestawić świateł - może ktoś wie jak je poprawnie nakleić?
wrclaguna Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 w opci CAR exterior masz chyba mozliowsc przestawienia
iwadrian Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 19 minut temu, wrclaguna napisał: w opci CAR exterior masz chyba mozliowsc przestawienia Jest na pewno w wersji z ksenonami, u mnie z halogenowymi nie ma takiej opcji.
AndrzejAj3 Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 6 godzin temu, iwadrian napisał: Jest na pewno w wersji z ksenonami, u mnie z halogenowymi nie ma takiej opcji. Też mi się tak wydaje że w wersji bez ksenonów nie ma tego niestety :/ czyczyli chyba tylka naklejka mi zostaje
GreGoriO Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) Cytat Eurolites are the ONLY adaptors that feature a comprehensive fitting instruction sheet - listing over 600 individual vehicles - that ensures your headlights will be properly and safely converted for driving on the opposite side of the road. Our instructions cover the latest 'clear glass’, 'projector lens’, and ‘xenon’ / ‘HID’ headlights. http://www.motoring-into-europe.co.uk/faq.html Edytowane 12 Maja 2018 przez GreGoriO
Rekomendowane odpowiedzi