Mateurz Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 Witam. Chcę kupić jakieś tanie dobrze grające głosniki pod radio Sony(4x55W, tak wiem że to nie RMS). Drzwi są wygłuszone i przymocowane są dystanse pod 165mm. Myślałem nad tymi głośnikami: http://allegro.pl/phonocar-66126-aplha-60w-glosniki-16-5cm-165mm-i5783760173.html
longer_xd Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 Masz drzwi wygłuszone, gotowe dystanse pod 165 i jeszcze niefabryczne radio a chcesz oszczędzać na głośnikach Troszkę nie rozumiem Twojego podejścia, czemu tak?
WojtasTaba Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 Jak kolega wyżej. Nic w tej cenie nie znajdziesz. Jak aż tak strasznie nie masz kasy to przełóż głośniki z tylnej półki do przednich drzwi. Najbardziej budżetowe i logiczne rozwiązanie. A jak nie masz tweeterów to za silny uścisk dłoni mogę Ci wysłać dwa oryginalne bo leżą u mnie i się kurzą.
Mateurz Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Opublikowano 22 Maja 2018 Miałem wcześniej odseparowany zestaw z przodu(powerbass), subwoofer oraz 4 kanałowy wzmacniacz. Niestety oba głośniki z przodu padły. Samochód niedługo sprzedaje i będę wyjmował cały sprzęt i chcę podłączyć od razu nowe głośniki pod radio żeby później móc wyjąć tylko wzmacniacz i subwoofer.
WojtasTaba Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) To załóż co wpadnie Ci w ręce i nie rozważaj nad tym bo z g*wna bicza nie ukręcisz. Jeśli nie masz tweeterów to weź dwudrożne. Edytowane 22 Maja 2018 przez WojtasTaba
oooo AEB oooo Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Ja miałem w 80tce peying taka firma ale to grało aby grać a napewno są niedrogie. Skoro masz zamiar sprzedać autko to nie inwestuj tylko zostaw to nowemu nabbywcy opuszczając cenę o stówkę przy sprzedaży oszczędzisz hajs i czas
longer_xd Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 W przedziale cenowym jaki Cię interesuje większość głośników ma papierowe membrany i radia na tym posłuchasz, ale grało to nie będzie. Jeśli chciałbyś coś uczciwego wsadzić to możesz się rozejrzeć, czy nie ma ktoś do opylenia jakiś sensowniejszych używek w takiej cenie. Choćby takich producentów, co produkują radia i jeśli masz tweetery już w drzwiach możesz je zostawić, to najlepiej poszukaj samych wooferów a nie dwudrożne.
oooo AEB oooo Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgadzam się z kolegą:) albo skocz gdzieś na szrot tam można wykręcić naprawdę dobre jakościowo głośniki za niewielki hajs
Rekomendowane odpowiedzi