kocel Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) Plastik i tak do wymiany bo guma schodzi a gdzie przycisk umiejscowie to się jeszcze zastanowię, na pewno nie w schowek chce go mieć pod ręką. Na razie na szybko bez przedłużania przewodów musi być w tym miejscu przyjdzie nowy plastik to się przycisk ładnie schowa Edytowane 6 Lipca 2019 przez kocel
kocel Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Gotowy do wyjazdu tym razem Grecja i Albania
dekiel 13 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Szerokości i dawaj fotorelację .?
kocel Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nocleg na Węgrzech, nie ma kwatery wyciągam namiot. Później nocleg Serbia Nisz. Dzisiaj Gecja Saloniki
BartoszSoldier Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Powinieneś mieć namiot taki z garażem dla auta ?
kocel Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, BartoszSoldier napisał: Powinieneś mieć namiot taki z garażem dla auta ? Następnym razem się poprawię i zabiorę
kocel Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Następnym razem się poprawię i zabiorę. ?
kocel Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Dojechaliśmy do Grecji jednak ostatecznie znowu wylądowaliśmy w Albanii
kamil-vag Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nie ma co, za***iste miejscówki! ?Auto się spisuje w takich trasach na medal ?
kocel Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2019 1 minutę temu, kamil-vag napisał: Nie ma co, za***iste miejscówki! ?Auto się spisuje w takich trasach na medal ? Auto jak zwykle nie zawodzi
kocel Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zapomniałem napisać, w dniu wyjazdu wszyscy w samochodzie odjechaliśmy może z 50 metrów a tu czarno z tyłu nie wchodzi na obroty. Szybko maska w górę i znalazł się winowajca dobrze że miałem w zapasie.
MARCIN607 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Świetny avantador!! Identyczna też na tje stoi u mnie w kielcach.
kocel Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 Długo nic nie pisałem ale tak auto wysłane do lakiernika z polecenia na poprawki zaprawki, po powrocie ręce mi opadły wrócił i gorzej wyglądał jak go oddawałem. W sumie gość jeszcze dwa razy poprawiał. Jak wszystko wróciło do normy to kamień z pod innego samochodu uszkodził przednią szybę dobrze, dobrze ze miałem ubezpieczenie szyb i już prawie wszystko fajnie odbieram samochód a tu wgniot na klapie. Jeszcze dobrze nie załatwiłem sprawy z wgniotką na klapie znowu padła skrzynia, najpierw synchronizator na 3 biegu teraz to już od 1 do 3. Zastanawiam się na włożeniem skrzyni od 3.0 tdi może ona wytrzyma.
kamil-vag Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Która to już skrzynia? ? Może pomyśl o powrocie do dwumasa...
kocel Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 Na razie się zastanawiam, zobaczymy dwumas musiał by wytrzymać 515 niutów
Maniusiek28 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opublikowano 10 Grudnia 2019 a Turbo Spaw nie proponował ci tych swoich wzmacnianych dwumasów? Ludzie mają i jezdzą.
Kowi87 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Opublikowano 11 Grudnia 2019 W dniu 10.12.2019 o 09:02, Maniusiek28 napisał: a Turbo Spaw nie proponował ci tych swoich wzmacnianych dwumasów? Ludzie mają i jezdzą. To by ubiło mu kolejne skrzynie Ja proponuje rozejrzeć sie za rozwiązaniami na dwutarczy pomijając produkty turbospawu.
kocel Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 Wreszcie samochód uruchomiony. Co zrobione Uszczelka po głowicą, wymieniony tłok bo powoli się kończył widoczne pekniecie. Skrzynia z 2.7 TDI oraz dwumas z 3.0TDI na razie wszystko ładnie pracuje, nic nie stuka nie ma uślizgów. I oleje filtry płukanka.
Rekomendowane odpowiedzi