greg21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Jestem włascicielem od dwóch lat i nie narzekam, bez wieszkych zmiam, poprostu jest.. Robi sie wahacze i sie jezdzi.. 1.8 125HP 95r Climatronic ABS Centralny zamek Elektryczne szyby przód Elektryczne lusterka Komputer pokladowy Gaz sekwencyjny Alarm (szkoda ze na pilot) Radio Alpine Cb radio ( żeby wiedziec co i jak) i osiem aluminiowych wahaczy (żeby sie nie nudzic po pracy) [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 19:33_________________________________________________
mA4ciek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 silnik to prawdziwy wymiatacz!!! wiem co mówie poza tym ładna seria
Rafal_69 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ogólnie zacna ja bym zmienił alusy, przyciemnił szybki wymienił lampy przód i tył, zawias w dół i by była cód miód malina :>
bartek123438 Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 No kolego wszystko byłoby ok, gdybyś ściągnął te naklejki z tylniej klapy . Powiem Ci że się zdziwiłem ze masz przewierconą klapę do anteny cb, ja bym się na to nie odważył ;(, jak masz ok 1000zł polecam wymianę lamp autko dużo zyska na wygladzie. Pozdrawiam
dudi75 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Tak jak koledzy pisza zmienic lampki,wieksze fele ,mala glega,sciema szybek i bedzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi