mysiapysia Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam Ostatnio pada jedynie śnieg a ja mam w aucie po stronie kierowcy z przodu mokro. Wykluczam z racji zimy ulewy, a na dodatek płynu w zbiorniku zaczęło mi ubywać. To coś mokre jest z lepkości podobne do płynu chłodniczego. Wg moich skromnych analiz wypadło na coś co się nazywa chłodniczką do ogrzewania. latem i jesienią kiedy nie włączałem ciepłego nawiewu problemu nie było. Teraz jest. jak pojeżdżę bez ogrzewania to płynu nie ubywa. Jeśli dysponujecie wiedzą to oświećcie gdzie szukać takiego ustorjstwa w a4. Widzę jedynie, że przewody gumowe wchodzą w podszybiu do środka i dalej moja wiedza się kończy. pozdrawiam
wojtekce Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 do tego ustrojstwa żeby się dostać to musisz sciągnąć deske rozdzielczą
domjenick Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 czasem peka plastikowy krociec,jest z tylu silnika,polaczony z rurkami do ogrzewania,czesto peka i moze leje ci sie po rurce do srodka...
tomasz-gorz Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 przerabiałem ten temat w punto, z niewiadomych przyczyn były wycieki z nagrzewnicy i tez zalanie srodka płynem, ale sprawdz najpierw ten krociec, moze to jednak to, a jak nie to czeka Cie sporo rozkrecania...
mysiapysia Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 No właśnie poczytałem w paru postach w dziale klimatyzacja, że demontaż całej konsoli to w diabły roboty. Sprawdzę na razie króćca.
domjenick Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 zawsze mozewsz sprobowac wykrecic schowek i zobaczyc,czy tam cos znajdziesz,pod deska,potem druga strona pod kiera i moze nie trzeba bedzie calej dechy zrzucac...
Rekomendowane odpowiedzi