Dev Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 2 godziny temu, qlimazz napisał: Roczek bezproblemowej jazdy, auto zyskało status kominowego dupowozu więc prawilnie zacząłem myśleć nad 19" i gwintem ? Z grubszych rzeczy wymieniony rozrząd z pompą wody. Wybrednym trybem poszukiwań udało się w końcu wyrwać fajną sztukę skonfigurowana w 90 procentach pod swój gust. Q3 2016 2.0 tfsi quattro s-tronic sline full LED połskóra alcantara 19" tundra brown" załóż jakieś meskie hamulce przynajmniej z przodu do tej A3ki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 W dniu 23.03.2021 o 23:15, Dev napisał: załóż jakieś meskie hamulce przynajmniej z przodu do tej A3ki Dev dobrze gada. Koło masz duże awejdzie 345/310mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 45 minut temu, Wandej napisał: Dev dobrze gada. Koło masz duże awejdzie 345/310mm Sugestie jak najbardziej trafne przy pięcioramiennych są na widoku więc dla wyglądu byłby duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Teraz, qlimazz napisał: Sugestie jak najbardziej trafne przy pięcioramiennych są na widoku więc dla wyglądu byłby duży plus tylko ze w Twoim przypadku trzeba zmieniac te z zwrotnice Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 5 minut temu, qlimazz napisał: Sugestie jak najbardziej trafne przy pięcioramiennych są na widoku więc dla wyglądu byłby duży plus Dev widzę ma przód a ja takie zestawy na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zobaczę jak ta babska seria będzie wyglądać na 19" w razie czego wiem gdzie się zgłosić. Aczkolwiek prędzej wsadzał bym do Qtrojki, nie tylko dla wyglądu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Fajne A3 na tych kołach 18 8J ET45 jaki miałeś dystans z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 W dniu 5.01.2019 o 22:24, qlimazz napisał: Dokładnie 18x8j et 45 jest zlicowane z nadkolem, jak wsadzałem na tył dystans 13mm były przycierki jedynie na załadowanym aucie tj. z teściowa na pokładzie bo trasy robię sam 14 minut temu, kristof91 napisał: Fajne A3 na tych kołach 18 8J ET45 jaki miałeś dystans z tyłu? Lepiej się jeździło bez dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 38 minut temu, qlimazz napisał: Lepiej się jeździło bez dystansu Mówisz? A co oprócz przycierek? Mam 8j Et46 w 8p i przód jest idealnie a tył mocno schowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Te przycierki były przed obniżeniem sporadyczne na dużych chopkach. Oprócz tego trochę nosiło tyłem na koleinach. Według mnie takie zabiegi mają sens jedynie przy duzej glebie i spasach. Przy lekkim obniżeniu lepiej wygląda optymalne et Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Aha ja mysle chociaz 5mm wrzucic. W a5 mialem 15mm na 4 kołach i normalnie się jeździło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Jak wiadomo ? tkwi w szczegółach więc dla "lepszej widoczności" zaciski są srebrne. Widziałbym tu też wkłady lusterek w satynie, sprężyny chyba też zmienię na sportline bo ciągle mi brakuje tych 2 centów na przodzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 12 minut temu, qlimazz napisał: Jak wiadomo ? tkwi w szczegółach więc dla "lepszej widoczności" zaciski są srebrne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi