mlodyy Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Witam wszystkich mam maly problem zamkajac dzis audiczke cos sie popsulo z pompka od centralnego wiec wyjaolem ja i byla strasznie ciepla i nie dawala odglosow zycia wiec rozkrecilem ja i pachniala jak by sie cos w niej spalilo plytka niby cala nie widac nic przepalonego wiec rozkrecilem ten wirniczek czy cos w tym rodzaju i byla tam peknienta turbinka czy jakos tak sie to nazywa wysypalem resztki tego i podlaczylem i nic przekaznik jakis na plytce zaskakoje ale silniczek nie dziala. Czy mozna dokupic sam silniczek czy trzeba kupic cala pompke i jaki koszt mniej wiecej bedzie ????
wit.s Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Nic mlodyy nie szukasz na forum. A o pompkach było już, że ho ho. Tak więc użyj szukaczki :biggrin: Osobiście rekomenduje też kontakt na PW z kolegą kapsel. A teraz do roboty :biggrin: . P.S. W ASO może byc nawet 2000, na Allegro możesz znaleźć za ok 300.
Piotrek98igo Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 ja mam do sprzedania jakby co :smile: za 300zl jest pompka starszej generacji,spr jaki masz nr na pompce i takiej szukaj...
Rekomendowane odpowiedzi