zielony1221 Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Witam serdecznie wszystkich Mam problem z moja a4 , problem pojawił się nagle i narastał w ciagu tygodnia az doszedł do takiego momentu ze az strach pomysleć co to moze byc. Mieszkam w De i bylem z tym u mechanika , to wymienił mi jakies przednie rolki bo mówil ze to jest przyczyną , jednak na nic się zdała niemiecka myśl i dalej problem nie ustał .Moze ktoś z was miał podobny przypadek lub podejrzewa co to moze byc . Pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=9Y_kNMFDjhc&feature=youtu.be
zielony1221 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Opublikowano 16 Lipca 2018 Nikt nie miał podobnego przypadku ?
aprox99 Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Witam,znanym problemem jest takie jakby świergotanie ,ustaje dopiero po wymianie rozrządu.akurat kolega z forum kupuje taki samochód .Byłem go przetestować i to wpadło mi do ucha.Na niemieckich forach pełno o tym.Dla mnie było to jakby świerszcz cykał.Może to to. Edytowane 22 Lipca 2018 przez aprox99
Rekomendowane odpowiedzi