Mijogro Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Witam mam problem z woda mianowicie po deszczu mam mokry slupek i czesc pod słoneczkiem oraz dywanik pod kierowcą.moze ktorys z was ma podobny problem
maciucha512 Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 U mnie podczas deszczu kapie ze słupka po prawej stronie na wysokości słonecznika. Nie zabrałem się za to. Podejrzewam, że jakiś dziurek przy szybie się zrobił. Dywanik od strony słupka?
panduzeka Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 W dniu 17.07.2018 o 09:22, Mijogro napisał: Witam mam problem z woda mianowicie po deszczu mam mokry slupek i czesc pod słoneczkiem oraz dywanik pod kierowcą.moze ktorys z was ma podobny problem Jeśli masz szyber-dach to pewnie pozatykały się odływy, musisz je przeczyścić. Najlepiej linką prędkościomierza. Znajdziesz instrukcję w internetach.
mszark Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 A jak nie masz szyber to pewnie gdzieś uszczelka pod szybą puszcza. U mnie puszczała w samym górnym rogu.
furek4 Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Sorki pomyłka nie tu miało być. Edytowane 26 Lipca 2018 przez furek4
Rekomendowane odpowiedzi