Joystik76 Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam . Problem mam taki że przy odpalaniu silnika jak jest zimny słychać jak jedna klapa hałasuje i wyskakuje błąd po chwili , na ciepłym nie zawsze to słychać . czytałem że można je odłączyć na stałe , posiadam Interfejs diagnostyczny VCDS ale nie wiem jak to zrobić . ma ktoś o tym jakieś pojecie ? Lub czy ktoś ma inne pomysły co z tym zrobić bo regeneracja starcza tylko na chwile z tego co się orientowałem . 1
marcin4x4 Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 usunięcie wymaga ingerencji w soft, VCDS;em niczego nie zrobisz.
Pszemeg Tki Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Ja tam jestem zwolennikiem rozwiązania, że skoro coś jest w samochodzie to ma działać. Ja jeżdżę na zestawie naprawczym z aledrogo i nie mam problemu śmiga wszystko jak ma być. Cena ok 200 zł. Montaż samemu- nie ma filozofii
Joystik76 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Co konkretnie kupiłeś ? Jaki zestaw naprawczy ? Mógłbyś linka wysłać ? Bo coraz bardziej mnie to niepokoi .
marcin4x4 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 20 godzin temu, Joystik76 napisał: Co konkretnie kupiłeś ? Jaki zestaw naprawczy ? Mógłbyś linka wysłać ? Bo coraz bardziej mnie to niepokoi . serio ? ....
Rekomendowane odpowiedzi