DAX Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Witam. Szukam dobrego blacharz lakiernia okolice Starogardu, Tczewa.
mumen Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 19 godzin temu, DAX napisał: Witam. Szukam dobrego blacharz lakiernia okolice Starogardu, Tczewa. Według mnie to najlepszy blacharz: Miejscowość Kranek koło Skórcza, Sławek Wiśniewski a lakiernik nie daleko też miejscowość Kranek Wojtek i tu nazwiska nie znam, ale to jest bardzo dobra lakiernia tylko terminy ... Jak byś był zainteresowany to pisze PW podeśle Ci numery, ja u Nich wszystko zawsze robię.
DAX Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Opublikowano 30 Lipca 2018 1 godzinę temu, mumen napisał: Według mnie to najlepszy blacharz: Miejscowość Kranek koło Skórcza, Sławek Wiśniewski a lakiernik nie daleko też miejscowość Kranek Wojtek i tu nazwiska nie znam, ale to jest bardzo dobra lakiernia tylko terminy ... Jak byś był zainteresowany to pisze PW podeśle Ci numery, ja u Nich wszystko zawsze robię. Podeślij namiary jeśli możesz.
Rekomendowane odpowiedzi