Dragon7820 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witajcie wczoraj podczas jazdy coś w aucie Strzeliło i myślałem że to jest przewód od paliwa teraz po zdjęciu plastików okazuje się że 3wężem niby od odpowietrzania leci paliwo cały czas , model auta to a4 b6 1.8t ? Czy może ogarnia ktoś co się stało?
sitar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Nie zmieniałeś ostatnio filtra paliwa?Na forum jest kilka tematów o problemach z wyciekami paliwa spowodowanymi wadliwymi filtrami
Dragon7820 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tak zmieniałem kolego ale 1000km temu (filtr z Boscha), a ostatnio wystrzelił wężyk przy filtrze paliwa, może to były objawy uszkodzenia filtra?
sitar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tak jak u większości osób które o tym pisały problemy zaczynały się niedawno po wymianie-poczytaj sobie. Aby uniknąć problemów filtr z ASO
Dragon7820 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dzięki jesteś wielki kolego ?
sitar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Sprawdź jeszcze czy wężyki nie zostały zamienione przy wymianie filtra-w jednym z tych linków jest film jak powinno być
Dragon7820 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ok sprawdzę, ale nie da się ich zamienić bo są różnych grubości i założyłem tak jak było oryginalnie
Dragon7820 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Auto stoi u mechanika i kawałem wymienić na org filtr . Tylko dźwi mnie to że leci cały czas paliwo nawet nie odpalany a cały czas leciało może to być przez to że wtryski nie wyrabiają?
Dragon7820 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 I jeszcze jedno pytanie do was chłopaki czy może być to spowodowane złą mapa? Bo jak już pisałem w innym temacie cyrki po programie się robią . A i audi jak zabezpieczyłem odpowietrzanie to jak jechałem to szarpała czy to też obiawy filtra?
Dragon7820 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Filtr został wymieniony na oryginalny , ale jeszcze trochę kapie, czy to normalne?
sitar Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nie wiem z którego wężyk Ci kapie ale nie czasem z wężyka który idzie do filtra węglowego?
Dragon7820 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Tak to jest ten odpowietrzajacy 28 minut temu, sitar napisał: Nie wiem z którego wężyk Ci kapie ale nie czasem z wężyka który idzie do filtra węglowego?
sitar Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 To moze keszcze w nim troche zostalo?ale po wymianie filtra poprawilo sie?-trzeba poobserwowac bo wychodzi na to że to ten filtr
Dragon7820 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Tak wcześniej leciało jak byś kran okrecił teraz parę kropek tak wydaje mi się że filtr węglowy był cały mokry i z mego leciało . Oby to było to . Dziękuję kolego za zainteresowanie i pomoc
Dragon7820 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 No jak na razie ok jest więc git 9 godzin temu, sitar napisał: Głupi filtr a głowy napsuje...
Rekomendowane odpowiedzi