nitro20 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Panowie pasował ktoś Recaro np z lancer EVO do s4/a4 b5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maddict Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 a jak wyglada sprawa w avancie b5 i fotelami z b7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fahren Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Odgrzewam kotleta z bulwami Nie doczytałem, jak to jest z tą kanapą z paska. Fotele ponoć podejdą, kanapa - prącie wie. Mam przedliftowego sedana i potrzebuję zmienić tylko dolną część tylnej kanapy - obecna kompletnie się nie trzyma, te bolcodruty nie pasują na wycięcia w blasze, są szerzej i płycej, niż wskazywałyby dziury do zblokowania. A że wzór tapicerki jest kompletnie z czapy - ewidentnie ktoś to zmieniał i zostawił, jak dla obcego A że na złomie niedaleko widziałem pastucha b5 w sedanie, to jestem ciekaw, czy podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboll2 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 witam , czytam i czytam i za dużo nie wyczytałem mam a4 b5 99r kombi lift , chce zmienić fotele przód bo jeden jest dojechany i części mało jest do tego , a fotele od a6 c5 maja nawet podobny wzór co moje więc kanapa by została..... czy szukać od czegoś innego , auto ma iść na handel więc nie chce inwestowac za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi