Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie fotele pasują do naszych A4 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie miałem ;-) dzięki za info :-*

Opublikowano

witam

mam pytanko w temacie siedzeń, mam do kupienia za grosze pape krem ale z passata b5 kombi z 98 roku czy to podejdzie do mojej a4 sedan z 1996 roku?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

czy ktoś mi powie czy fotele przednie z audi tt podejdą do a4 b5 polifta?? :mysli:

Opublikowano

ja też szukam ładnych grzanych kubełków z tym, że ja mam niedzieloną tylną kanapę i ciężko o taki zestaw :wallbash:

Opublikowano

A fotele przednie od B6 podejda do B5??

Opublikowano

raczej nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie możliwości zamontowania foteli i kanapy z sedana rocznik 1997 w kombi z 1996. Zastanawiam się głównie nad tym czy w przypadku kanapy będę miał możliwość zamocowania rolety bagażnika.

Opublikowano

W B5 mocowania rolety są w boczkach bagażnika i oparcie nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

Racja! :) dzięki za odpowiedź! :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

może ktoś przerabiał temat foteli z II lifta do I lifta (2000-1997) w sedanie. Mam do kupienia taki komplet tylko czy to pasuje?

Opublikowano

U mnie taki sprzęt teraz siedzi czyli II lift włożony do I liftu i jeśli chodzi o montaż foteli przednich to wystarczy przełożyć natomiast jeśli chodzi o kostki od airbagów to trzeba przerobić, kanapa tył niedzielona (w moim przypadku miałem niedzieloną) pasuje plug&play

P5177176.jpgP5177179.jpg

Opublikowano

A mi się udało upolować sportowe półkubełkowe fotele "prawie Recaro" w eleganckim granatowym grubym welurze za 215 zł (nie przepadam za skórzanymi fotalami). Nie posiadają żadnych dziur, przetarć, bardzo ładny stan. Sprzedający miał jednak wymóg żeby odebrać je osobiście - więc musiałem jechać 500 km w jedną stronę. Myślę jednak że było warto :naughty:

Tylną kanapę w identycznym wykończeniu miałem "na wyposażeniu", więc teraz jest komplet :wink4:

http://allegro.pl/fotele-audi-a4-b5-welurowe-polkubelkowe-recaro-i1684948210.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest z B6

Opublikowano

W dodatku jakimiś domowymi sposobami prane, mógł chociaż zrobić zdjęcia po wyschnięciu, a nie takie łaciate fotografuje :thumbdown:

Opublikowano

To jest z B6

W dodatku jakimiś domowymi sposobami prane, mógł chociaż zrobić zdjęcia po wyschnięciu, a nie takie łaciate fotografuje :thumbdown:

reasumując nie wstawisz ich do B5

Opublikowano

Jakby się bardzo uparł to wstawi, ja ostatnio zamontowałem kubełki z a4 do vw t4, jeden z najlepszych moich pomysłów :przebiegly:

W każdym razie bezinwazyjnie fotele z b6 nie podchodzą do b5.

Opublikowano

Jakby się bardzo uparł to wstawi, ja ostatnio zamontowałem kubełki z a4 do vw t4, jeden z najlepszych moich pomysłów :przebiegly:

W każdym razie bezinwazyjnie fotele z b6 nie podchodzą do b5.

no zgadza wyrezać się da prawie wszystko tylko bez przeróbek na pewno się nie obejdzie

p.s. ciekawie musi to wyglądać z tymi fotelami w t4

Opublikowano

Szczerze mówiąc to wyglądają jakby były w tym vw od nowości, nawet kolor pasuje do wnętrza :) wygoda jazdy bez porównania lepsza :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak czytam ten wątek bo padło mi sterowanie oparciem fotela kierowcy. Z tego co patrzyłem po Allegro to ciężko wogóle trafić na przednie fotele w pełnej elektryce. Tak czy inaczej z C5 fotele po małych modyfikacjach podchodzą do B5 ?