L23piotr Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Felgi na nowy sezon kupione ? 19j 8.5j 30et i wybrany kolor folii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 W dniu 22.10.2019 o 20:15, L23piotr napisał: Felgi na nowy sezon kupione ? 19j 8.5j 30et i wybrany kolor folii buty se wyczyść Odważny kolor jak na tą budę ;-) ale pewnie w połączeniu z keskinem będzie ładnie sięzgrywać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 1 minutę temu, pawelosinski83 napisał: buty se wyczyść Dzięki Bogu to nie moje?? kolor na zdjęciu nie oddaje tego jak wygląda w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Z którego roku jest cabrio ? Jaki silnik ? Masz zdjęcie środka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 1 minutę temu, granatowy napisał: Z którego roku jest cabrio ? Jaki silnik ? Masz zdjęcie środka ? 1992 2.3ng ale myślę o swapie na 1.8 t albo jeśli uda się dostać tanio to 2.2t środka nie mam. Szału nie ma, po nowym roku będę dawać do obszycia całość w czarna skórę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Zastanawiam się czy w moim silniku można zrobić popcorn? I czy musiał bym zmienić tylne tłumiki na przelotowe? 20190811_105552_1_1.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 W dniu 26.10.2019 o 07:19, L23piotr napisał: Zastanawiam się czy w moim silniku można zrobić popcorn? I czy musiał bym zmienić tylne tłumiki na przelotowe? W każdym można, jedyne co jest przeszkodą to katalizatory (szybko się zapchają). No i przy seryjnym wydechu może być trochę "kapiszonowo", ale w esce tylne tłumiki są dosyć mało restrykcyjne, więc powinno być całkiem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 W dniu 24.10.2019 o 18:54, L23piotr napisał: 1992 2.3ng ale myślę o swapie na 1.8 t albo jeśli uda się dostać tanio to 2.2t środka nie mam. Szału nie ma, po nowym roku będę dawać do obszycia całość w czarna skórę ? W pierwszej kolejności zmień lampy w tej osiemdziesiątce bo zabierają jej cały szyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 1 minutę temu, szafa napisał: W pierwszej kolejności zmień lampy w tej osiemdziesiątce bo zabierają jej cały szyk Wiem wiem. Muszę poszukać ori soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Mała aktualizacja ? przyszły felgi i opony. Opony miały być inne ale po zamówieniu Oponeo wysłało część kasy i tańsze opony ? ale już nie chciało mi się drążyć tego . Opony które dostałem to nankang ns20 215/35/19 . Pozatym w miedzy czasie podczas jednego odpalenia bendiks nie cofnął się i trzeba było wyciągnąć rozrusznik i dac do naprawy, oraz wpadły bi-ledy koito ? stwierdzam że różnica nie do opisania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venovsky Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Rolka kozacka! Kolor też niczego sobie będzie. Czekamy na końcowy efekt, w folii mało b6-tek jest, na pewno będzie się mocno wyróżniać. Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 I już jest? zdjęcia nie oddają koloru ale jest mega. ?? koła pasują idealne tylko trzeba troszkę opuścić ? jestem umówiony na LC ? ciekawe co z tego wyjdzie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Pięknie się prezentuje. Zasuwaj w teren i rób foty do kalendarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ciekawie wyszedł projekt ?? Btw. Co to za folia ? Prośba o więcej zdjęć, zwłaszcza w świetle ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 5 godzin temu, black4 napisał: Btw. Co to za folia ? Dzięki wielkie. Zdjęcia jak będę mieć to wstawię. A folia to TeckWrap GAL01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Bardzo oryginalna? Jak będziesz miał fotki koniecznie wstawiaj ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Ładny kolor folii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Dziś 1 dzień nowego roku A jak nowy rok to nowe pomysły i plany. Z najnowszych rzeczy to wpada nowy wydech na 2 przelotowych tlumikach magnaflow ? ponieważ na starych końcowych nie można było zrobić LC. I 2 rzecz to nowe hamulce na przód. Zaciski akebono na tarcze 375mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Grubo , te zaciski zatrzymają lokomotywę. Zrób foty auta na nowych felach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 13 minut temu, dekiel 13 napisał: Grubo , te zaciski zatrzymają lokomotywę. Zrób foty auta na nowych felach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi